Valikko

Tamron

Tamron Co. Ltd, yksi maailman suurimmista ja johtavista objektiivien valmistajista pidentää merkittävästi tuotteillensa myönnettävää takuuta. Uudistetun takuun piiriin kuuluvat kaikkien EU-maiden lisäksi Andorra, Gibraltar, Islanti, Norja, Turkki sekä Ukraina.

Pidennetty takuu koskee Objektiiveja, jotka on ostettu yllä luetelluista maista 1.1.2013 jälkeen. Uuden takuun edellytys on rekisteröinti osoitteessa: www.5years.tamron.eu, kahden kuukauden kuluessa tuotteen ostopäivämäärästä. Takuurekisteröinti astuu voimaan 1.4. ja vuoden alussa ostetut tuotteet voidaan rekisteröidä normaalisti, vaikka ostosta onkin kulunut yli kaksi kuukautta.

Takuu on merkittävä tekijä ostotilanteessa
“Tamronin myyntiluvut sekä markkinaosuus ovat kasvaneet voimakkaasti viime vuosien aikana ja nyt uuden, pidennetyn takuun myötä kasvu varmasti jatkuukin tasaisena”, kertoo Juha Korteniemi Tamronia maahantuovalta Focus Nordicilta.

Tietoa Tamronista

Tamron Co., Ltd. on japanilainen valokuvausobjektiivien, optisten komponenttien ja teollisuusoptiikan valmistaja. Sony on merkittävä osakkeenomistaja yrityksessä ja molemmat yhtiöt ovat yhdessä suunnitelleet joukon Sony objektiiveja Sonyn digitaalisiin SLR-kameroihin. Tamron perustettiin marraskuun 1. päivänä 1950 ja sillä on nykyisin noin 5 000 työntekijää.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.