Valikko

Canon

Canon – globaalisti paikallinen

Canon Oy kuuluu Japanissa vuonna 1937 perustettuun Canon-ryhmään, joka panostaa voimakkaasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen kaikissa maanosissa. Yhtiöllä on neljä vankkaa tukijalkaa: kuvantamisen ratkaisut, tulostuksen- ja informaationhallinnan ratkaisut, digitaalisen painamisen ratkaisut sekä lääketieteen ratkaisut. Canon Oy:n myynti- ja palveluorganisaatio käsittää Helsingissä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi seitsemän Canon Business Centeriä sekä laajan jälleenmyyjäverkoston Suomessa ja Baltiassa. Canon työllistää Suomessa noin 380 henkeä.

Canonin toimintaa ohjaa Kyosei-yritysfilosofia, joka merkitsee elämistä ja työskentelyä yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Canonilla se ulottuu tuotekehityksestä ja tuotannosta ihmisten ja tuotteiden väliseen vuorovaikutukseen sekä vastuuseen ympäristöstä. Canonin toiminta on sertifioitu ympäristön (ISO 14001), laadun (ISO 9001) ja tietoturvan (ISO 27001) osalta.

Canon suomen sivut www.canon.fi

Kuva-Järvinen on ollut alusta asti  valtuutettu Canon-ammattilaitemyyjä. Canon Pro Partner  takaa että saat meiltä kaikki Canon-ammattituotteet sekä ammattilaite tuen myös.

Olemme vahvassa yhteistyössä Canonin kanssa ja pyrimme kehittämään yhdessä ammattilaite osaamista sekä järjestämään ammattilaite iltoja

 

Canon Professional Network (CPN) -palvelu on Canon-laitteita käyttäville ammattilaisille tarkoitettu sivusto, jossa on uutisia, tuotepäivityksiä ja multimediasisältöjä. CPN-sivusto tarjoaa inspiraatiota, tietoa, koulutusta ja motivaatiota ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille sekä edistyneille harrastajille.

Canon Professional Network -palveluun

 
Canonin mobiilisovellukset

Hyödynnä kameran, objektiivin tai kuvantamislaitteen kaikki ominaisuudet

www.canon.fi/apps/

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.