Valikko

Tamron SP 45mm F1.8 Di VC USD - Sony

Tuotekoodi:
F013S
749,00 €
Ei varastossa. Toimitusaika 5-7 päivää

Uusi SP sarja uuden sukupolven DSLR kameroille -  Tamron SP 45mm F1.8 Di VC USD

Parhaiden, hienostuneiden lasimateriaalien käyttö ja edistyneen optisen suunnittelun ansiosta objektiivi tarjoaa loistavan kuvanlaadun ja maksimaalisen aberraation korjauksen, jopa kuvattaessa täydellä F/1.8 aukolla. SP 45mm F/1.8 Di VC USD sisältää 10 elementin, 8 ryhmän rakenteen, käyttäen kahta asfääristä lasielementtiä ja yhtä LD-lasielementtiä (Low Dispersion).

Kahden asfäärisen elementin ansiosta optiset poikkeavuudet, kuten geometriset vääristymät ja värivirheet, saadaan tehokkaasti poistettua ja saavutetaan erinomainen kuvanlaatu. Uskomaton erottelukyky näkyy kulmasta kulmaan ja ei toivotut heijastumat saadaan korjattua.

LD-lasielementti korjaa kromaattisia vääristymiä, jotka useasti tuovat haasteen valovoimaisille objektiiveille. Tarjoaa puhtaan hienoja kuvia ilman värivääristymiä.

Maailman ensimmäinen täyden kennon kameroille suunniteltu 45mm objektiivi, joka sisältää valovoimaisen F/1.8 aukon ja VC-kuvanvakaajan.
Aukko on optimoitu luvulle F/1.8 tuottaen todella käytännöllisen objektiivin loistavalla kuvanlaadulla, lyhyellä lähitarkennuksella ja kuvanvakaajamekanismilla. Lukuisat simulaatiot suunnitteluvaiheessa takasivat korkean resoluution ja syväterävyyden, joita odotetaan täyden kennon kameraan yhdistettävältä objektiivilta.
Kyseessä on myös maailman ensimmäinen* täyden kennon kameraan suunniteltu kiinteän ja normaalin polttovälin objektiivi, joka sisältää VC-kuvanvakaajan. Käsivaralta kuvaamisen vapautta on parannettu vähentämällä tärähdyksiä, joita ilmenee useasti hämärässä kuvattaessa. Kuvanvakaajan tärkeys korostuu entisestään kuvattaessa uusilla korkea resoluutioisilla järjestelmäkameroilla.

Optimaalinen valonjakautuminen karsii tummat kulmat
Joissakin valovoimaisessa objektiiveissa saattaa esiintyä tummia kulmia, koska valo ei leviä tasaisesti. Tässä kuitenkin, jopa täydellä aukolla kuvattaessa yleinen valon leviäminen on loistavassa tasapainossa ja se on optimoitu koko näkökentälle. Tämä tuo kuvaajille nautinnon kuvattaessa valovoimaisella, täydellä aukolla.

  • Uusi standardi normaalikuvakulmaisten objektiivien luokassa
  • Hieman laajakulmaisena tarjoaa uuden näkymän kuvauksiin
  • Tarjoaa 70mm kinovastaavan polttovälin APS-C kameroille
  • Fluoriittipinnoite etulinssissä hylkii vettä ja sormenjälkiä
  • Kosteussuojattu rakenne ulkoilmakuvauksien vaihteleviin sääolosuhteisiin
  • Pyöreä aukko tehostaa bokehia

Tuotteella 5 vuoden takuu (vaatii rekisteröitymisen). Lue asiasta lisää täältä!

Tamron lisätakuun rekisteröidy tässä

 

Polttoväli [mm] 45
Suurin aukko F/1.8
Kohteen pienin etäisyys [m] 0.29m
Suurin suurennussuhde 1:3.4
Suodatinkoko [mm] 67mm
Paino [g] 540g
Tuotenro F013
Ryhmäelementit 8-10
Kuvakulma 51°21’-34°28’
Himmentimen osat 9
Pienin aukko F/16
Halkaisija x pituus [mm] 80.4 x 91.7
Saatavissa olevat värit Musta

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.