Valikko

Tamron SP 150-600mm F5-6.3 Di VC USD G2 - Sony A

Tuotekoodi:
A022S
1 295,00 €
Varmista saatavuus!

Tamron SP 150-600mm F5-6.3 Di VC USD G2

The SP 150-600mm G2 on uuden sukupolven supertelezoom, jonka päivitetty optinen suorituskyky mahdollistaa kuvaamisen käsivaralta erinomaisella tarkkuudella. Uusi objektiivi rakentuu nykyisen, joulukuussa 2013 julkaistun, SP 150-600 mm -objektiivin (malli A011) perustalle. Uudessa versiossa on nopeampi automaattitarkennus, paranneltu kuvanvakaaja, fluoriittipinnoite, flex zoom lock sekä kaksi uutta telejatketta. G2 on suunniteltu vastaamaan Tamronin korkeita laatu- ja muotoiluvaatimuksia, ja uusi zoom onkin yhdistelmä älykästä suunnittelua, korkeaa suorituskykyä, huolellista valmistusta ja käyttäjäystävällisyyttä.

 • Parannettu optinen rakenne takaa paremman kuvanlaadun ja terävyyden
 • eBand- ja BBAR-pinnoitteet maksimoivat valonläpäisyn ja vähentävät heijastuksia
 • Hiljainen USD-automaattitarkennus (Ultrasonic Silent Drive)
 • Merkittävästi nopeampi automaattitarkennus liikkuviin kohteisiin
 • VC-kuvanvakaaja (Vibration Compensation) vaimentaa jopa 4,5 aukkoa. Kolme eri kuvanvakaajatilaa
 • Lähin tarkennus lyhentynyt 2,2 metristä 2,7 metriin
 • Uusi Flex Zoom Lock -lukitus haluamallesi polttovälille
 • Uudistettu muotoilu ja sääsuojattu metallirunko
 • Fluoriittipinnoitettu etulinssi suojaa lialta
 • Elektromagneettinen aukonsäätö myös Nikon-kameroilla
 • Arca Swiss-yhteensopiva jalustapanta
 • Tamron TAP-in Consolella voidaan päivittää firmware-ohjelmisto, sekä säätää automaattitarkennusta ja kuvanvakaajaa

Tamron lisätakuun rekisteröit täältä (5years.tamron.eu)

 

Korkean laadun ja edullisen hinnan ansiosta on Tamron 150-600mm -objektiivi myynyt erittäin hyvin. Nyt julkaistavassa uuden sukupolven (G2) objektiivissa on huomattavia parannuksia niin optisessa laadussa, kuin muissa ominaisuuksissakin.

Uusi optinen rakenne

Tämän päivän digitaalikamerat asettavat korkeat vaatimukset objektiivin erottelukyvylle. Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 -objektiivin uusi optinen rakenne, joka sisältää 21 linssielementtiä 13 ryhmässä, on suunniteltu vastaamaan kasvavia vaatimuksia. Kolme LD-linssiä poistavat kromaattisen aberraation aiheuttamat värivirheet ja parantavat kuvan terävyyttä. Parannettu valmistus- ja kokoonpanoprosessi parantavat entisestään hyvää kuvanlaatua. Tamronin suunnitelemat eBand- (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) ja BBAR-pinnoitteet (Broad-Band Anti-Reflection) maksimoivat valonläpäisyn ja torjuvat tehokkaasti heijastuksia ja hajavaloa. 

Nopeampi tarkennus ja vakaampi kuva

Tamronin 150-600mm zoom-objektiivi on ollut monien lintukuvaajien suosikki. Kuitenkin lentävien lintujen kuvaaminen asettaa sekä valokuvaajalle että kalustolle haasteita. Tästä syystä Tamron on kehittänyt uuden sukupolven objektiivinsa automaattitarkennusta huomattavasti, jotta se pysyisi paremmin liikkuvien kohteiden perässä. Ultraäänimoottori (USD, Ultrasonic Silent Drive) takaa hiljaisen tarkennuksen ja mahdollisuuden hienosäätää tarkennusta vaihtamatta tarkennustilaa.

Toinen huomattava parannus on tullut kuvanvakaajan toimintaan. Uuden sukupolven objektiivin kuvanvakaaja pystyy vakauttamaan kameran liikettä jopa 4,5 aukon verran. Vakaajassa on kolme eri kuvaustilaa: Normaalivakautus (vakautus joka suuntaan), panoroinnin vakautus (vakautus vaakasuunnassa), sekä vakautus vain valotushetkellä, joka takaa terävimmän mahdollisen lopputuloksen.

Uusi muotoilu

Objektiivin tyylikäs muotoilu on yhdenmukainen uuden Tamron SP-sarjan kanssa. Se on rakennettu kosteutta ja pölyä suojaavaan metallirunkoon, joten käsituntuma on erinomainen. Lisäksi etulinssin fluoriittipinnoite hylkii tehokkaasti likaa ja rasvaa, joka tekee siitä todella helpon puhdistaa. 

Parempi käsiteltävyys

Uuden Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 lähin tarkennusetäisyys on lyhentynyt edellisen mallin 2,7 metristä 2,2 metriin. Sen ansiosta päästään 1:3,9 suurennussuhteeseen jolloin objektiivilla voidaan kuvata hyvin myös suurempia hyönteisiä, kuten perhosia tai sudenkorentoja. Lisäksi objektiivissa on uudenlainen Flex Zoom Lock -lukitus, jonka avulla zoom-rengas voidaan lukita halutulle polttovälille. Objektiivissa on edelleen myös perinteinen zoom-lukko, jolla objektiivi voidaan lukita helposti 150mm polttovälille helpompaa kuljetusta varten.

Polttoväli [mm]

  150-600
Suurin aukko 5-6.3
Kohteen pienin etäisyys [m] 2.20
Suurin suurennussuhde 1:3.9
Suodatinkoko [mm] 95
Paino [g] 2,010
Tuotenro A022
Ryhmäelementit 13 - 21
Kuvakulma 16°25'-4°8'
Himmentimen osat 9
Pienin aukko 32-40
Halkaisija x pituus [mm] 108.4 x 260.2
Saatavissa olevat värit Musta

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.