Valikko

Sony FE 200-600mm F5.6–6.3 G OSS

Tuotekoodi:
SEL200600G.SYX
2 195,00 €
Ennakkotilaustuote! Toimitukset alkavat heinäkuussa

Sony FE 200-600mm F5.6–6.3 G OSS

Tämä 200–600 mm:n zoom-superteleobjektiivi sopii luontokuvien ottamiseen, ja 1,4- ja 2,0-telelisäkkeillä sen ulottuma on jopa 840 mm tai 1 200 mm – G-objektiivin laadun ja AF:n tehon säilyessä samoina. Asfääriset ja ED-lasielementit takaavat tarkkuuden koko zoomausalueella, Nano AR -pinnoite ehkäisee heijastumia ja boke-sumennus on ihastuttava.

Zoom 600 mm:iin tai 1 200 mm:iin telelisäkkeellä

Yhteensopiva 1,4- ja 2,0-kertaisten telelisäkkeiden kanssa, jolloin polttoväli on 840 mm tai 1 200 mm ja aukko F13. Huippulaadukkaat telelisäkkeet säilyttävät erinomaisen kuvanlaadun ja automaattitarkennuksen tehon. Zoomaus- ja aukkoalue 1,4-kertaisella telelisäkkeellä on 280–840 mm, F8–9, ja 2,0-kertaisella 400–1 200 mm, F11–13.2

Suuri tarkkuus koko polttovälialueella

Uuden optisen muotoilun viisi ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtiä ja yksi asfäärinen elementti tuottavat upean tarkkuuden ja kuvanlaadun koko zoomausalueella. Asfäärinen elementti ehkäisee pallopoikkeamaa ja vääristymiä, ja ED-lasielementit minimoivat väripoikkeamat, jotka voivat aiheuttaa ongelmia teleobjektiivien polttoväleillä.2

Nopea ja tarkka AF-tarkennus 3 liikkuville kohteille

Sonyn Direct Drive SSM -järjestelmä tarjoaa tarvittavan tehon ja tarkkuuden objektiivin ohjaukseen ja takaa erittäin nopean ja tarkan tarkennuksen. Tarkan paikannuksen ansiosta kaikki liikkeet tallentuvat. Automaattitarkennus on salamannopea, ja lisäksi DDSSM-järjestelmä on todella hiljainen.

G Lens -objektiivin luonnollinen ja kaunis boke-sumennus

11-lamellinen pyöreä aukko tekee objektiivin boke-sumennuksesta entistäkin kauniimman ja mahdollistaa kapean syväterävyyden käytön superteleobjektiivin polttoväleillä. Näin tulokseksi saadaan upeita kuvia, joissa on syvän täyteläinen G-objektiivin boke-sumennus.

Erinomainen hallittavuus ja luotettavuus

Sisäisen zoomin ansiosta objektiivin pituus ei muutu, mikä parantaa vakautta käsivaralta kuvattaessa. Mukautettavat tarkennuksen pitopainikkeet on sijoitettu kolmeen kohtaan 90 asteen etäisyydelle, joten niitä on helppo käyttää kuvaussuunnasta riippumatta. Fluoripinnoitettu etummainen linssielementti ja pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne toimivat haastavissakin ympäristöissä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

 • Zoomilla varustettu G-superteleobjektiivi
 • Direct Drive SSM ‑järjestelmällä objektiivin tarkennuksen ohjaus onnistuu hiljaisesti ja tarkasti
 • Edistyksellinen optinen rakenne sisältää asfäärisen elementin ja viisi ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtiä koko zoomausaluetta varten
 • Sony Nano AR -pinnoite vähentää heijastuksia ja haamukuvia
 • Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne
 • Vähimmäistarkennusetäisyys 2,4 m (7,88 ft)
 • Suurin suurennussuhde (x) 0,2
 • Suodattimen halkaisija (mm) 95
 • Paino 2115 g (74,7 oz.)

Zoom 600 mm:iin tai 1 200 mm:iin telelisäkkeellä

Yhteensopiva lisävarusteena saatavien 1,4- ja 2,0-kertaisten telelisäkkeiden kanssa, jolloin polttoväli on 840 mm tai 1 200 mm ja aukko F13. Huippulaadukkaat telelisäkkeet säilyttävät erinomaisen kuvanlaadun ja automaattitarkennuksen tehon. Zoomaus- ja aukkoalue 1,4-kertaisella telelisäkkeellä on 280–840 mm, F8–9. 2,0-kertaisella telelisäkkeellä alueet ovat 400–1 200 mm ja F11–13.

Suuri tarkkuus koko polttovälialueella

Uuden optisen muotoilun viisi ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtiä ja yksi asfäärinen elementti tuottavat upean tarkkuuden ja kuvanlaadun koko zoomausalueella. Asfäärinen elementti ehkäisee pallopoikkeamaa ja vääristymiä, ja ED-lasielementit minimoivat väripoikkeamat, jotka voivat aiheuttaa ongelmia teleobjektiivien polttoväleillä.

G Lens -objektiivin luonnollinen ja kaunis boke-sumennus

11-lamellinen pyöreä aukko tekee objektiivin boke-sumennuksesta entistäkin kauniimman ja mahdollistaa kapean syväterävyyden käytön superteleobjektiivin polttoväleillä. Näin tulokseksi saadaan upeita kuvia, joissa on syvän täyteläinen G-objektiivin boke-sumennus.

Nopea ja tarkka automaattitarkennus seuraa liikkuvia kohteita

Sonyn DDSSM (Direct Drive SSM) -järjestelmä tarjoaa tarvittavan tehon ja tarkkuuden objektiivin ohjaukseen ja takaa poikkeuksellisen nopean ja tarkan tarkennuksen. Paikannuksen tarkkuuden ansiosta kaikki liikkeet tallentuvat. Automaattitarkennus on salamannopea. Lisäksi DDSSM-järjestelmä on todella hiljainen.

Nano AR -pinnoite estää heijastumat ja haamukuvat

Sonyn alkuperäisen Nano AR -pinnoitteen nanometritason rakenne jakaa objektiivin rajapinnan, mikä vähentää kuvanlaatua heikentävää heijastumia ja haamukuvia aiheuttavaa heijastumista huomattavasti. Tuloksena on erinomainen kuvan selkeys ja kontrasti. (1. Nano AR -pinnoite / 2. Lasi / 3. Välitetty valo)

Optinen SteadyShot, kolme tilaa

Optinen kuvanvakautus helpottaa terävien kuvien ottamista käsivaralta superteleobjektiivin polttoväleillä. MODE 2 -tilan vakautus sopii ihanteellisesti panoraamakuviin, ja MODE 33 -tilan edistyksellinen etsimen vakautus helpottaa vauhdikkaan urheilun tai luontokuvien sommittelua. Viisiakselinen kuvanvakain on käytettävissä yhteensopivissa α-rungoissa.

Sisäinen zoom vakaaseen kuvaamiseen

Sisäisen zoomausmekanismin ansiosta objektiivin pituus ei muutu zoomauksen aikana, mikä parantaa vakautta ja tasapainoa käsivaralta kuvattaessa. Lisäksi etummaisen elementin ja kohteen välinen etäisyys pysyy samana.

Kolme mukautettavaa tarkennuksen pitopainiketta

Mukautettavat tarkennuksen pitopainikkeet on sijoitettu kolmeen kohtaan 90 asteen etäisyydelle, joten niitä on helppo käyttää sekä vaaka- että pystysuuntaisen kuvauksen aikana kameran kahva ylhäällä tai alhaalla. Painikkeisiin voi määrittää muita toimintoja tarpeen mukaan.

 

 

Tarkennusalueen rajain nopeuttaa tarkennusta

Tarkennusalueen rajainkytkimellä objektiivin automaattitarkennusalue voidaan rajata välille 2,4–10 metriä tai 10 metriä–ääretön tai sallia automaattitarkennus koko alueella ilman rajoituksia. Tämä voi nopeuttaa automaattitarkennusta tietyissä tilanteissa estämällä objektiivia tarkentamasta kohdealueen ulkopuolelle.

 

 

Luonnollinen ja lineaarinen manuaalisen tarkennuksen vaste

Lineaarisen vasteen manuaalinen tarkennus takaa, että tarkennusrengas reagoi suoraan ja lineaarisesti hienovaraiseen ohjaukseen manuaalisen tarkennuksen aikana. Tarkennusrenkaan pyörittäminen muuttaa tarkennusta vastaavasti, joten hallinnan tuntuma on välitön ja tarkka.

 

 

Hylkii pölyä ja kosteutta

Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne takaa luotettavan toiminnan ulkokäytössä ja vaativissa olosuhteissa.4

 

 

Fluoripinnoitettu etummainen linssielementti

Etummaisessa linssielementissä on fluoripinnoite, joka hylkii vettä, öljyä ja muuta likaa. Jos likaa tai sormenjälkiä kuitenkin jää objektiiviin, sen puhdistaminen on helppoa.

 

 

Irrotettava kolmijalkakiinnike

Irrotettavan kolmijalkakiinnikkeen ansiosta voit siirtyä helposti käsivaralla kuvaukseen ja takaisin. Kiinnikkeen voi irrottaa myös kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi. Lukkomekanismi estää irtoamisen vahingossa.

Objektiivitiedot

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
200-600
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
300-900
Objektiivin ryhmät/osat
17-24
Kuvakulma (35 mm)
12°30'–4°10'
Kuvakulma (APS-C)
8°–2°40'
Suurin aukko (F)
5,6–6,3
Pienin aukko (F)
32-36
Aukkosuojukset
11
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
2,4 m (7,88 ft)
Suurin suurennussuhde (x)
0,2
Suodattimen halkaisija (mm)
95
Kuvanvakautus (SteadyShot)
Optinen SteadyShot
Zoomausjärjestelmä
Manuaalinen
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x1,4)
SEL14TC
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x2,0)
SEL20TC
Suojuksen tyyppi
Pyöreä, bajonettityyppi

Koko ja paino

Mitat (L x K x S)
111,5 x 318 mm (4 1/2 x 12 5/8 tuumaa)
Paino
2115 g (74,7 oz.)

Laatikon sisältö

 • Suojus (malli): ALC-SH157
 • Objektiivin etusuojus: ALC-F95S
 • Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM

Liittyvät tuotteet

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.