Valikko

Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

Tuotekoodi:
SEL100400GM.SYX
2 999,00 €
Ei varastossa. Toimitusaika 7-14 päivää

Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

Terävä superteleobjektiivi, tasainen tarkennus

Sonyn eturivin G Master -sarjan superteleobjektiiveissa on 100–400 mm:n zoomausalue. Tarkan objektiivin ja nopean automaattitarkennuksen ansiosta voit ottaa upeita kuvia myös etäisistä kohteista. Huipputasoisen kuvanlaadun lisäksi luotettava objektiivi kulkee kätevästi mukana ja täyttää ammattilaisten tiukimmatkin vaatimukset.

G Master -superteleobjektiivi

Objektiivin 100–400 mm:n zoomausalue sopii erityisen hyvin urheilu- ja luontokuviin ja muihin vastaaviin kohteisiin, ja objektiivin kuvanlaatu ja tehokas tarkennus tekevät siitä hyvän valinnan ammattikäyttöön.

Nopea ja tasainen automaattitarkennus

Kaksoismoottorin ja DDSSM (Direct Drive SSM) -tarkennusmoottorin yhdistelmä toimii nopeasti ja tarkasti ja seuraa kohdetta tasaisesti.

Suuri tarkkuus ja nopea tarkennus kaikilla polttoväleillä

Tarkka G Master -optiikka takaa erinomaisen tarkkuuden kuva-alueen kulmasta kulmaan kaikilta etäisyyksiltä objektiivin koko zoomausalueella.

Pienikokoinen, kevyt ja kannettava

Innovatiivinen modulaarinen rakenne ja magnesiumosat tekevät objektiivista pienen ja kevyen, joten se kulkee kätevästi mukana.

Monipuolinen kuvaus

Kelluva tarkennusmekanismi tarkentaa 0,98 metrin (3,22 jalan) vähimmäistarkennusetäisyydelle, joten kohdetta voi seurata ja kuvata miltä tahansa etäisyydeltä yhdellä objektiivilla.

 

Ominaisuudet

G Master -superteleobjektiivi

Tässä tehokkaassa G Master -zoom-objektiivissa on 100–400 mm:n polttovälialue. Se sopii hyvin urheilun, luonnon ja muiden etäisten kohteiden kuvaamiseen. Kuvan ja automaattitarkennuksen laatu sopii nopeasti liikkuvien kohteiden seuraamiseen ja kuvaamiseen ammattimaisella tarkkuudella.

 

Nopea ja tasainen automaattitarkennus

Kaksoismoottorin ja DDSSM (Direct Drive SSM) -tarkennusmoottorin yhdistelmä on uraauurtava. Tarkat anturit tarjoavat reaaliaikaista palautetta. Näin rungon AF-järjestelmä toimii mahdollisimman hyvä.

 

Suuri tarkkuus kaikilla polttoväleillä

Tarkka optiikka varmistaa tarkkuuden koko kuva-alueella kaikilla etäisyyksillä objektiivin koko zoomausalueella. SEL100400GM tuottaa upeita kuvia etäisistä kohteista superteleobjektiivin polttoväleillä. Se on tehokas myös lähikuvauksessa.

Luonnolliset piirto-ominaisuudet ja värit

Kaksi Extra-low Dispersion -lasielementtiä ja yksi Super ED -lasielementti vähentävät tehokkaasti väripoikkeamia, jotka voivat aiheuttaa ongelmia teleobjektiiveissa. Tuloksena on kirkkaat ja selkeät kuvat

 

Kirkkaat ja tarkat kuvat valaistuksesta riippumatta

Sonyn Nano AR -pinnoite vähentää heijastumia ja haamukuvia etenkin taustavalaistuissa olosuhteissa ja takaa tarkat ja selkeät kuvat. Kun heijastuksia on vähemmän varsinkin päivänvalossa, sommittelu sujuu paremmin. (1. Nano AR -pinnoite / 2 Lasi / 3. Välitetty valo)

 

Pienikokoinen, kevyt ja kannettava

Magnesiumseoksesta valmistetut osat ovat kestäviä. Koska objektiivi on pieni ja kevyt, se on helppoa ottaa mukaan ja kuvaaminen käsivaralla on helppoa ja vakaata.

 

Zoomauksen väännön säätö

Tämä on ensimmäinen zoomaussäätimen sisältävä α-objektiivi. Säätimellä voi säätää zoomausrenkaan vääntöä mekaanisesti. Valitse matalampi vääntöaste nopeaan zoomaukseen ja korkeampi vääntöaste hitaaseen ja vakaaseen zoomaukseen. Hienosäädön ansiosta objektiivin voi räätälöidä käyttäjän tarpeiden mukaan.

 

Selkeitä ja teräviä kuvia käsivaralta

Kiinteä optinen SteadyShot-kuvanvakautus vähentää kuvien sumentumista varsinkin kuvattaessa urheilua tai muita nopeita kohteita. Mode 2 -kuvanvakautus helpottaa dynaamista panoraamakuvausta. Viisiakselinen kuvanvakain on käytettävissä α-sarjan rungoissa, joissa on kiinteä kuvanvakautus.

Monipuolinen kuvaus

Kelluvan tarkennuksen ja korkean sijainnin tarkkuuden ansiosta lyhin tarkennusetäisyys on vain 0,98 metriä (3,22 jalkaa) ja suurennus jopa 0,35x. Superteleobjektiivin zoomausalue on 100–400 mm, ja 100 mm zoomauksella lähikuvat ovat upeita.

Mukautettava tarkennuksen pitopainike

Kätevästi sijoitettujen tarkennuksen pitopainikkeiden avulla voit pitää tarkennuksen myös jatkuvan automaattitarkennuksen aikana. Voit mukauttaa niitä kameran valikossa ja määrittää niihin eri toimintoja.

Irrotettava kolmijalkakiinnike

Irrotettavan kolmijalkakiinnikkeen ansiosta voit siirtyä helposti käsivaralla kuvaukseen ja takaisin. Kiinnikkeen voi irrottaa myös kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi. Lukkomekanismi estää irtoamisen vahingossa.

 

Teleobjektiivi lisää tarkkuutta

SEL100400GM on yhteensopiva tehokkaiden SEL14TC- ja SEL20TC-teleobjektiivien kanssa. Polttoväli pitenee 1,4x- tai 2x-kertaisesti. Suurin polttoväli on siten 800 mm (1200 mm APS-C-koossa).

 

Etuelementin fluoripinnoite

Etuelementissä on fluoripinnoite, joka estää likaa ja sormenjälkiä tarttumasta kiinni. Lika ja sormenjäljet on helppo pyyhkiä pois, jos niitä on jäänyt linssin pintaan. Tästä on etua kuvattaessa ulkona.

Erittäin luotettava vaativissakin olosuhteissa

Objektiivi on suunniteltu kestämään pölyä ja kosteutta, joten se toimii luotettavasti myös haastavissa olosuhteissa. Kuvaa rauhallisin mielin tihkusateessa ja tuulessa.

 

Objektiivin suojuksen ammattimaiset ominaisuudet

Helposti avattava ja suljettava aukko helpottaa polarisointisuotimen käyttämistä. Suojuksen lukituskytkin estää suojuksen irtoamisen vahingossa tai kiertymisen kuvaamisen tai liikkumisen aikana.

Kiinnike
Sonyn E-tyyppi
Muoto
35 mm:n täysikokoinen kenno
Polttoväli (mm)
100–400
35 mm:ä vastaava polttoväli (APS-C)
150–600
Objektiivin ryhmät/osat
16–22
Kuvakulma (35 mm)
24゚-6゚10'
Kuvakulma (APS-C)
16°–4°10'2
Suurin aukko (F)
4,5–5,6
Pienin aukko (F)
32–40
Aukkosuojukset
9
Pyöreä aukko
Kyllä
Vähimmäistarkennusetäisyys
0,98 m / 3,22 jalkaa
Suurin suurennussuhde (x)
0,35
Suodattimen halkaisija (mm)
77
Kuvanvakautus (SteadyShot)
Optinen SteadyShot
Zoomausjärjestelmä
Manuaalinen
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x1,4)
SEL14TC
Teleobjektiiviyhteensopivuus (x2,0)
SEL20TC
Suojuksen tyyppi
Pyöreä, bajonettityyppi

Mitat (L x K x S)
93,9 x 205 mm (3 3/4 x 8 1/8 tuumaa)
Paino
1395 g (ilman kolmijalkakiinnikettä) 49,3 oz (ilman kolmijalkakiinnikettä)

  • Suojus (malli):ALC-SH151
  • Objektiivin etusuojus: ALC-F77S
  • Objektiivin takasuojus: ALC-R1EM
  • Kotelo
  • Muut: kolmijalkakiinnike
 

Liittyvät tuotteet

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.