Valikko

Canon Control Ring Mount Adapter RF ->EF/EF-S - objektiivisovitin

Tuotekoodi:
2972C005AA
229,00 €
Ei varastossa. Toimitusaika 7-14 päivää

Canon Control Ring Mount Adapter

EOS R -järjestelmän sovittimet takaavat yhteensopivuuden kaikkien Canon EF- ja EF-S -objektiivien kanssa. Niiden ansiosta Canon EOS R -käyttäjät, joilla on myös EOS-kamera, voivat käyttää vanhoja objektiivejaan saumattomasti uuden kameransa kanssa.

Yhdistä EF-S-objektiivit EOS R -järjestelmään

EF-S-objektiivit on suunniteltu APS-C-kennolla varustettuihin EOS-järjestelmäkameroihin, mutta niitä voi käyttää sovittimen avulla myös EOS R -kameroissa. Kamera tuottaa automaattisesti rajattuja 11,6 megapikselin kuvia, jotka sopivat EF-S-objektiivien pienempään kuvaympyrään.

Kestävää laatua

EOS R-sovittimet on suunniteltu kestämään ammattikäytössä, ja niissä on metallikiinnikkeet edessä ja takana. Sovittimet on myös suojattu pölyltä ja kosteudelta, joten kuvaaminen onnistuu jopa haastavissa olosuhteissa.

Suunniteltu suoriutumaan

Voit luottaa objektiiviesi toimivan samalla tavoin kuin EOS-järjestelmäkameroissa: ne takaavat saman erinomaisen suorituskyvyn ja saman huipputason laadun.

Suunnittelutaidon huipentuma

Canonin insinöörit kehittivät EOS R-järjestelmän sovittimet takaamaan yhteensopivuuden, laadun ja suorituskyvyn silloin, kun EOS R-kameraan yhdistetään EF- tai EF-S-objektiiveja.

Säätörengas Kiinnityssovitin EF-EOS R

Säätörengas Kiinnityssovitin EF-EOS R tarjoaa saman objektiivin kiinnitysmuunnoksen kuin Kiinnityssovitin EF-EOS R, minkä lisäksi siinä on mukana objektiivin säätörengas. Rengasta voi mukauttaa ja se on helppo löytää tarvitsematta ottaa kameraa silmiltä, ja eri asetusten säätö onnistuu manuaalisesti.

Helppo ja intuitiivinen käsittely

Objektiivin säätörengas on helppo löytää ottamatta kameraa silmiltä. Vaimeat naksahdukset antavat kosketuspalautteen kolmasosassa tai puolivälissä pysäytyskohtaa (naksahdukset voidaan poistaa Canon-huollossa, mikäli elokuvantekijät kaipaavat mahdollisuutta täysin portaattomaan käyttöön).

 

 

Pieni ja kevyt EF-M-sovitin

EOS M -kameraan sopiva EF-EOS M -kiinnityssovitin on pieni ja kevyt, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Sen avulla voit käyttää EOS M -kameran EF-M-kiinnitystä minkä tahansa Canonin EOS-järjestelmän objektiivin kiinnittämiseen – ja luovat mahdollisuudet ovat käytettävissäsi.

Yhteensopiva kaikkien Canon EF- ja EF-S-objektiivien kanssa

Laajenna EOS M -järjestelmääsi ja anna luovuudelle siivet. EF-EOS M -kiinnityssovittimen avulla voit käyttää Canonin kaikkia EF- ja EF-S-objektiiveja, ja näin voit hyödyntää aiemmin hankkimiasi objektiiveja sekä kokeilla monia uusia vaihtoehtoja. Sarja sisältää useita kiinteäpolttovälisiä objektiiveja ja zoom-objektiiveja, joiden polttoväli vaihtelee 8 mm:sta 800 mm:iin. Niillä voit ottaa vaikka laajakuvia kokonaisista maisemista ja telekuvia kaukana olevista eläimistä. Voit myös kokeilla erikoisobjektiiveja, kuten makro-objektiivia, jonka avulla otat hämmästyttäviä kuvia jokapäiväisen elämän pienistä, piilossa olevista yksityiskohdista. Kalansilmäobjektiivilla voit puolestaan luoda ainutlaatuisia valokuvatehosteita.

Irrotettava jalustasovitin

EF-EOS M -kiinnityssovittimen mukana toimitetaan irrotettava jalustasovitin, jonka avulla voit käyttää jalustaa tukemaan raskaita objektiiveja. Näin kamerasi on täydellisessä tasapainossa ja kuvista tulee teräviä.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.