Valikko

DJI Inspire 1 V2.0 - multikopteri

Tuotekoodi:
CP.BX.000104
2 199,00 €
Varmista saatavuus!

DJI:n uusi multikopteri Inspire1 V2.0 tarjoaa 4K videokuvausmahdollisuuden kohtuullisen edullisessa hintaluokassa.

Uudistunut Inspire 1 V2.0 on vanhaan malliin verrattuna:

 • uudet ja tehokkaammat moottorit,
 • uudistunut propellien kiinnitysmekaniikka
 • uudistettu gimbal alusta.

Sama runko on myös käyttössä PRO sekä RAW malleissa joten pystyn helposti kopterin päivittämään näihin malleihin

Inspire1:sen muita huikeita ominaisuuksia on: 12MP valokuvat Adobe DNG Raw formaatissa, HD tason videolinkin yli 1 km kantamalla ja pitkän lähes 20 minuutin lentoajan (varustuksesta ja lentotavasta riippuen). Täysin uudenlainen runkoratkaisu, jossa runko taittuu kasaan, laskien kameran alas ja mahdollistaen 360 asteen kamerakulman säädöt sekä kuvakulman, jossa potkurit ja moottorit eivät ole tiellä. Innovatiivisia ratkaisuja löytyy roppakaupalla, tutustu tarkemmin oheiseen laajempaan tuotekuvaukseen.

Inspire on lentovalmis laitteisto, joka voidaan ottaa käyttöön suoraan laatikosta ilman asennusta. Laitteisto sisältää täysin uudenlaisen kokoontaittuvan multikopterirungon, DJI:n oman 4K kameran sekä HD tason kuvanlaadulla varustetun videolinkin.

Ominaisuudet:

Heti valmis multikopterilaitteisto

 • Inspire on DJI:n uusimpia innovaatioita hyödyntävä multikopterilaitteisto, joka tarjoaa kevyen, vakaan ja luotettavan ilmakuvauslaitteiston heti käyttövalmiina pakettina.

Aerodynaaminen, täysin erilainen toteutus

 • Inspire on varustettu hiilikuituisella laskutelineellä, joka voidaan nostaa ylös kauko-ohjatusti, mahdollistaen kameran vapaan 360 asteen kuvakulman. Gimbaalia voidaan ohjata radiosta käsin täysin vapaasti kulkusuunnasta riippumatta, jolloin pilotti voi keskittyä lentämiseen ja kuvaaja kuvaamiseen. Tämän takia DJI tarjoaa Inspire multikopteria myös kahdella radiolla varustettuna.
 • Inspire suunniteltiin mahdollisimman kevyeksi ja kestäväksi. Aerodynaaminen runkoratkaisu mahdollistaa pidemmät lentoajat ja paremmat lento-ominaisuudet.

Uusi 4K kamera ja vakautusjärjestelmä

 • Inspiressa käytetään toistaiseksi DJI:n kehittyneintä kameramallia, joka pystyy 4K videokuvalaatuun sekä 12 megapikselin valokuviin. 4K videokuvauksen tila on 24-30fps ja FullHD videokuvaa voidaan tallentaa 24-60fps tiloissa. Valokuvien resoluutio on 12 megapikseliä. 1/2.3” CMOS kennolla varustettu kamera mahdollistaa kristallinkirkkaan lopputuloksen myös vaikeissa olosuhteissa. 94 asteen kuvakulma on suunniteltu laadukkaaseen videokuvaukseen ilman linssivääristymiä. 
 • Kameragimbaali tarjoaa erittäin kehittyneen vakautuksen ja nyt ensimmäistä kertaa tämän hintaluokan multikopterissa 360 asteen liikkuvuuden vakautettuna kolmella akselilla. Kehittynyt vakautusjärjestelmä mahdollistaa videokuvaamiseen vaikeissakin olosuhteissa ja valokuvauksen myös hämärässä, käyttäen pidempiä valotusaikoja.

Reaaliaikainen HD tason videokuva

 • Multikopterin kameran kuva näytetään reaaliaikaisena HD720 tason kuvana älypuhelimen tai tabletin näytölle. Perinteisiin videolink laitteistoihin verrattuna, tämä on huomattavasti laadukkaampi niin kuvanlaadultaan kuin signaaliltaan. Voit nyt entistä paremmin rajata otoksia ja seurata kopterin liikkeitä ilmassa.
 • Videolinkin kantomatkaksi valmistaja lupaa jopa 2km.

Tehokas radio-ohjain

 • Inspire on varustettu täysin uudella DJI:n omalla kehittyneellä radio-ohjaimella. Ohjaimessa on erilliset näppimet video- ja valokuvaustoimintoihin, gimbaalin ohjauspyörä sekä ladattava integroitu akku. 
 • Inspire voidaan varustaa kahdella samanaikaisesti toimivalla radio-ohjaimella, jolloin voit lentää ja kuvata vaikka kaverin kanssa. Kahden pilotin avulla, toinen voi lentää ja toinen suunnata kameran haluttuun kohteeseen, huolimatta mihin suuntaan kopteri lentää. Jokaisella käyttäjällä voi olla oma videolinkin katselunäyttö, josta seurata live-kuvaa reaaliaikaisena. Kahden miehen operointi mahdollistaa entistä ammattimaisemman ilmakuvauskokemuksen.

Modulaarinen gimbaali ja kamera

 • Kamera ja gimbaali voidaan irrottaa helposti multikopterista kuljetuksen ajaksi. Modulaarinen rakenne mahdollistaa myös laitteiston helpomman päivitettävyyden.

Voit lentää sisällä ilman GPS:ää

 • Sisätiloissa lentäminen on aikaisemminkin ollut mahdollista, mutta se vaatii kokemusta ja tarkkuutta lentämiseen, koska GPS toiminto ei ole sisätiloissa luonnollisesti käytössä. Inspiressa on uudenlainen ”optical flow” toiminnallisuus joka tuo GPS:n kaltaiset ominaisuudet käyttöön myös sisätiloissa. Tekniikan avulla kopteri lähettää sisätiloissa signaalia joka mittaa ympäristön ja pystyy sen avulla pitämään kopterin paikoillaan ilman GPS signaalia. Kun ohjaussauvat vapautetaan, kopteri pysähtyy automaattisesti paikoilleen.

Kehittynyt virranhallinta

 • Inspiressa käytetään täysin itsenäistä, kehittynyttä akkua, joka hoitaa itse itsensä. Lennon aikana akun jännite näytetään reaaliaikaisena, jolloin voit turvallisesti jatkaa lentämistä maksimaalisen ajan. Ohjelmisto laskee kopterin etäisyyden pilotista ja ennakoi kotiinpaluuajan, ilmoittaen milloin on aika kotiuttaa kopteri.
 • Kehittyneet akkutoiminnot tutkivat akun jokaista kennoa erikseen, latauskertoja sekä käyttökertoja sekä akun yleistä tilaa ja kuntoa. 

Älypuhelinohjelmisto

 • Voit ladata ilmaisen ohjelmiston älypuhelimeesi tai tablettiin ja ottaa haltuusi Inspiren kameranäkymän ja tehdä asetusmuutoksia. Ohjelmiston ominaisuuksiin kuuluu mm. kameran ohjaus, lento telemetriatiedot, asetukset sekä automaattinen lentoonlähtö ja laskeutuminen, kaikki hallittavissa ohjelmistosta.

 

 

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.