Valikko

Swarovski ATX 95mm etumoduuli - kaukoputki

Tuotekoodi:
TM-1C4A20-0
1 699,00 €
Loppuunmyyty

Swarovski ATX 95 etumoduuli

Laatu on korvaamaton

Kaikille SWAROVSKIN logolla ja haukkasymbolilla merkityille tuotteille on tehty mittavat kehitys- ja tuotantoprosessit sekä laatutarkastukset. Laatu merkitsee meille muutakin kuin teknisiä ominaisuuksia ja koskee aina koko tuotekokonaisuutta. Edellytämme yhdenmukaista laadukkuutta kaikilta  osatekijöiltä, mukaan lukien optiikka, toimivuus, ergonomia, muotoilu ja palvelu. Toisaalta tuotteen arvo ilmenee vasta sen jokapäiväisessä käytössä.

Näe luonto täysin uusin silmin!

Swarovski on vienyt toiminnot täysin uudelle tasolle. ATX / STX kaukoputkissa yhdistyvät poikkeuksellisen joustava modulaarinen rakenne sekä optinen täydellisyys. Objektiivimoduulilla voidaan muuttaa helposti katseluun sopivaksi tilanteesta riippuen. Äärimmäisen yksityiskohtaisesti tarkkuutta vaativissakin tilanteissa saamme kiittää SWAROVISION teknologiaan ja yhdistettynä erittäin helppokäyttöisyyteen voi ulkoilusta nauttia täysin sydämin.

Nerokas modulaarinen järjestelmä

Uusi modulaarinen rakenne tarjoaa joustavuutta ja voit vapaasti valita täydellinen ratkaisu tilanteen mukaan. Kaukoputki rakentuu kahdesta osasta, etu- ja takaosasta. Riittää että hankit yhden okulaarimoduulinen (suora tai kulmamallin) johon on mahdollista yhdistää 65mm, 85mm tai 95mm objektiivimoduuli. Osat voidaan irroittaa toisistaa esimerkiksi matkan ajaksi toisistaan, jolloin säästyy tilaa. Okulaari moduulissa on kiinteästi kiinni ja zoomrengas on sijoitettu tarkennusrenkaan viereen, jolloin suurennoksen ja tarkennuksen voi helposti tehdä nopeasti yhdellä kädellä. Yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa Swarovski on kehittäneet digiscoping sovittimia kameroille, jotka avaavat uusia tapoja tarkkailla ja jakaa kaunein hetkiä luonnosta.

Täydellinen kumppani
Erinomaisella yksityiskohtien tarkkuudella ja jopa 70x suurennoksella. Tämä kaukoputki kulmaetsimellä on täydellinen mukavaan tarkkailuun  ja tarjoaa äärimmäisen optisen suorituskyvyn. ATX 30-70x95 asettaa standardin niille, jotka haluavat nähdä jopa pieniä yksityiskohtia veitsenterävällä tarkkuudella. Kaukoputki myös painaa vain 2 kiloa vaikka siinä 95 mm linssin halkaisija.

    
Runko ø 95 mm
   
Suurennus 30-70x
   
Objektiivin tehollinen läpimitta 95 mm
   
Ulostulopupillin Ø 3.2-1.4 mm
   
Silmän ja okulaarin välinen etäisyys 20 mm
   
Näkökenttä 1000m päässä 35-19 m
   
Näkökenttä (asteissa) 1.98-1.09°
   
Näkökenttä silmälaseilla (asteissa) (erikoissilmäsuppilolla) 1.98-1.0°      1.98-1.09°
   
Suhteellinen näkökenttä. (asteissa) 57-71°
   
Lähin tarkennusetäisyys 4.8 m
   
Diopterikorjaus ∞ > 5 dpt
   
Valonläpäisyprosentti 86%
   
Objektiivin filtterikierre M 97x0.75
   
Pituus 426 mm
   
Paino 2150 g
   
Polttoväli TLS APO sovitteella 900-2100 mm
   
Käyttölämpötila - 25° C / + 55° C
   
Säilytyslämpötila - 30° C / + 70° C
   
Vesitiiviys 4 m

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.