Valikko

Canon teleobjektiivi kampanja

Saat extra vaihtohyvityksen vaihtaessasi Canon superteleobjektiiviin

Osta yksi alla olevista tuotteista kampanjajakson 01.05.2018 – 30.06.2018 aikana ja hyödynnä tarjouksessa ilmoitettu extrahyvitys

Kampanja-aika:

 • Kampanja voimassa: 01.05.2018 – 30.06.2018
 • Extra vaihtohyvitys maksetaan suoraan kaupan vaihtohintaan
 • Koskee vain uusia tuotteita ja uusia kauppoja

Näin se toimii

 • Pyydä vaihtolaitetarjous joko nettisivuilta, sähköpostillla tai suoraan myymälästä.
 • Vaihtolaite arvioidaan eritelytynä tarjouksena johon erikseen vielä lisätään extra hyvitys
 • Vaihtoobjektiivin pitää olla kunnossa ja toimiva

Extra vaihtohyvitykset:

 • EF 500mm F4 L IS USM II  (450 € extra hyvitys)
 • EF 400mm F2.8 L IS USM II  (450 € extra hyvitys)
 • EF 200-400mm F4.0 L IS USM + 1.4X Telejatke  (500 € extra hyvitys)
 • EF 600mm F4 L IS USM II (500 € extra hyvitys)
 • EF 800mm F5.6 L IS USM (500 € extra hyvitys)
 • EF 400mm F4 DO IS USM II (300 € extra hyvitys)
 • EF 200mm F2 L IS USM (300 € extra hyvitys)
 • EF 300mm F2.8 L IS USM II (300 € extra hyvitys)

   

 

Canonin teleobjektiivit
Canon on viime vuosien aikana panostanut superteleobjektiivien kehit tämiseen,joten ne ovat entistä kevyempiä ja takaavat entistä tarkemmat kuvat. Supertelet tunnistaa niiden valkoisesta väristä. Ne valmistetaan kevyestä magnesiumseoksesta ja titaanista, minkä ansiosta ne ovat erittäin kevyitä ilman, että niiden valovoimaisuus ja laatu kärsii. Sisäänrakennetun kuvanvakaintekniikan (IS) ansiosta käsivaralla voidaan kuvata jopa neljä askelta pidemmillä valotusajoilla kuin normaalisti. Canonin patentoitu SWC-pinnoite vähentää haamukuvia ja heijastuksia, jotka aiheutuvat valon heijastumisesta objektiivin sisällä. Tämä mahdollistaa erinomaisen kuvanlaadun. Objektiiveja löytyy 200 millimetristä aina 800 millimetriin.

EF 200-400/4.0L IS USM Extender 1,4x
Objektiivi on suunniteltu täyttä mään tarkimmankin käyttäjän, kuten urh  eilu-  tailuontovalokuvaajan, vaatimukset.Erinomaisen kuvanlaadun takaavaan supertelezoom-objektiiviin on lisättytelejatke, joka on optisesti mukautettu työskentelemään täydellisesti yhdessäobjektiivin kanssa. Näin objektiivi mahdollistaa entistä monipuolisemman kuvaamisen. Zoomausaluetta voidaan nopeasti muuttaa 280–560 millimetriin (f / 5.6) yhdellä napin painalluksella. Tämä ominaisuus on merkittävä tilanteissa, joissa optiikan nopea vaihtaminen ei ole mahdollista .Lue lisää objektiivista täältä:
http://www.canon.fi/lenses/ef-200-400mm-f-4l-is-usm-extender-1-4x-lens/

Canon Ambassador Tom Svenssonin näkökulma

Tomin mieluisin superteleobjektiivi on ilman muuta EF200-400mm f/4 IS USM.K äyttäessään sitä EOS-1D X Mark II -kameran kanssa Tom voi olla varma, että kuvasta tulee tarkalleen sellainen kuin hän haluaa.
Tom kommentoi objektiivia: ”Tämä on maailman paras teleobjektiivi. Se lähtee 200:sta ja yltää 560:een, kun telejatke otetaan käyttöön. Tämä objektiivi tuottaaparempaa laatua ja terävämmät kuvat kuin useimmat aiemmin käyttämänikiinteät objektiivit.” Yksi sen parhaista puolista on Tomin mielestä se, että hän voi aloittaa kuvan sommittelun vapaasti jo kuvausvaiheessa. ”Tämä joustavuustuottaa minulle valtavasti iloa”, Tom tuumaa. 200–400-objektiivin hankkiminen on osoittautunut Tomille parhaaksi vaihtoehdoksisen sijaan, että hän kanniskelisi mukanaan useita superteleobjektiiveja. Eikä hänen tarvitse pitää mukanaan kuin yhtä kamerarunkoa, kun taas aiemminhänen laukustaan löytyi kaksi objektiivia ja kaksi runkoa.Tom kuitenkin tietää, että jotkut kuvaajat saattavat tarvita f/2.8:n aukkoa, joten heille paremmin sopivia objekteja ovat EF 300 mm f/2.8L IS II USM tai EF 400 mm f/2.8L IS II USM. Tärkeintä on löytää itselleen sopivin vaihtoehto. Tomille objektiivin valinnan keskeisiä kriteerejä olivat joustavuus, huippulaatu ja objektiivin keveys.Yksi Tomin parhaista neuvoista luontokuvaajille liittyy valoon – kiinnitä huomiota kuvauspaikalla vallitsevaan valoon ja ota siitä kaikki irti. Älä arastelepolviasentoa, joka mahdollistaa alakuvakulman, ja huomioi tausta, sillä se onusein ratkaiseva tekijä kuvan onnistumisessa.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.