Valikko

Datacolor Spyder5Express - näytön kalibrointilaite

Tuotekoodi:
S5X100
124,90 €
5-7 päivää

Datacolor Spyder5 on valokuvaajien valokuvaajille suunnittelema väritarkka ratkaisu, minkä ansiosta kuvat ja värit voidaan nähdä, jakaa ja tulostaa juuri niin kuin ne on tarkoitettu. Spyder5 -sarjaan kuuluvat kolme versiota – EXPRESS, PRO ja ELITE – ja niiden avulla kuvaajien ei tarvitse enää miettiä miksi kuvat näyttävät erilaisilta eri näytöillä tai tulosteina. Kaikki Spyder5 -sarjan versiot säätävät tai kalibroivat näytöt alan standardien värireferenssien mukaisesti. Kalibroinnin johdosta värit toistuvat monitoreilla tarkasti ja niin että varjoalueiden ja huippuvalojen yksityiskohdat säilyvät. Oikeiden värien ansiosta valokuvaajat voivat säätää kuviansa yhä tarkemmin ja saada tulosteet vastaamaan monitoria. Uuden sukupolven Spyder5 kolorimetri on kompakti, helposti mukana kuljetettava, hyvin suojattu ja sitä voidaan käyttää niin kannettavien tietokoneiden kuin ulkoisten näyttöjen säätämiseen. Datacolor on suunnitellut uudelleen patentoimansa 7 mittakennon optisen moottorin, jonka ansiosta saavutetaan 55 % parannus sävytoistoon. Se näkyy tarkempana varjoalueiden toistona sekä sulavimpina väriliukuina.

Oikeat värit ovat valokuvaajille ja suunnittelijoille elintärkeitä. Kalibroimaton näyttö voi tuottaa odottamattomia tuloksia. Näyttöt ovat erilaisia ja niiden värit muuttuvat näyttöjen ikääntyessä. Spyder5 tekee kalibroinnista yksinkertaista ja mahdollistaa todelliset värit myös näytöllä. Kun otat, muokkaat ja tulostat kuvia työssäsi tai kotona, voit luottaa täsmälliseen värien toistoon käyttäessäsi Datacolor Spyder -värienhallintatuotteita.

Datacolor Spyder -sarjasta löytyvät ratkaisut kuvaustilanteen värienhallinnasta monitorien kalibrointiin ja tulostimien profilointiin kohtuullisella hinnalla. Spyder5 -mittalaitteet ovat merkittävästi tarkempia kuin Spyder4. Lisäksi tummanpään mittaus on entistä tarkempaa. Spyder5 mittalaitteissa on ainoana luokassaan seitsemään täyden spektrin mittakennoon pohjautuva väriprosessointi.

Spyder5EXPRESS  on kustannustehokas ratkaisu valokuvaajille, jotka haluavat helpon interaktiivisen neljän portaan väritarkan ratkaisun. Datacolorin kehittämän ennen ja jälkeen näkymän ansiosta käyttäjän on helppo arvioida kalibroinnin lopputulosta. Spyder5EXPRESS tukee myös useiden näyttöjen kalibrointia. Spyder5Express kalibroin nimensä mukaisesti näytöt nopeasti. Todella helppokäyttöinen ohjelmisto MAC ja PC tietokoneille.

Spyder5 datasheet

Paketin sisältö:

 • Datacolor Spyder5Elite -kalibrointilaite
 • Tervetuloa kortti jossa ohjelmiston latauslinkki ja takuun rekisteröinti
 • Ohjelmiston sarjanumero

Järjestelmäväätimukset:

 • Windows 7 32/64, Windows 8.0, 8.1 32/64 , 10
 • Mac OS X 10.7, 10.8, 10.9, 10.10, 10.11
 • Monitorin resoluutio 1280x768 tai enemmän, 16-bit video card (suositellaan 24 bit), 1GB vaapata RAM, 500 MB kovalevytilaa
 • Internet yhteys ohjelmiston lataamista varten
 • USB portti

 

Järjestelmäväätimukset:

 • Windows 7 32/64, Windows 8.0, 8.1 32/64 , 10
 • Mac OS X 10.7, 10.8, 10.9, 10.10, 10.11
 • Monitorin resoluutio 1280x768 tai enemmän, 16-bit video card (suositellaan 24 bit), 1GB vaapata RAM, 500 MB kovalevytilaa
 • Internet yhteys ohjelmiston lataamista varten
 • USB portti

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.