Valikko

Sony A9 runko

Tuotekoodi:
ILCE9.CEC
3 978,90 €
Varastossa

Sony α9

α9:n erityisominaisuudet

Mekanismiton kamera tarjoaa suorituskykyä, josta perinteisten mekaanisten SLR-kameroiden käyttäjät voivat vain haaveilla. Siinä on esimerkiksi täysin ylitummumaton etsin, kun perinteiset järjestelmät vain yrittävät vähentää ylitummumisaikaa. Nopea, värähtelemätön ja äänetön häiriönestosuljin laajentaa kuvaustilanteita merkittävästi, kun mekaaninen järjestelmä vain pyrkii vähentämään värähtelyä ja sulkimen laukaisuääntä. α9 mahdollistaa liikkuvien kohteiden varman ja jatkuvan AF/AE-seurannan, kun perinteiset SLR-kamerat vain pyrkivät AF/AE-suorituskyvyn parantamiseen. α9 näyttää lisäksi sen etsimessä perinteisissä järjestelmissäkin näkyviä kohteen kuvia, mutta myös kuvauksen lopullisen kuvan. Uuden, kaikkia rooleja erinomaisesti hallitsevan kuvakennon ansiosta α9 ylittää kaikki odotukset.

Täydellinen elektroninen vallankumous - Innovatiivinen täysikokoinen pinorakenteinen CMOS-kenno ja sisäinen muisti

α9 vapauttaa perinteisten, mekaanisiin järjestelmiin perustuvien SLR-kameroiden rajoituksista. Nopea pinorakenne ja 24,2 megapikselin täyden koon kuvakenno tallentaa väliaikaisesti suuria tietomääriä sisäiseen muistiin 20 kertaa suuremmalla lukunopeudella4. CMOS-kenno ja parannettu BIONZ X -kuvaprosessori tarjoavat täyden digitaalisen vapauden.

Nopea jatkuva kuvaus jopa 20 kuvaa sekunnissa

Mullistava täysikokoinen Exmor® RS CMOS -kenno ja BIONZ X -prosessori mahdollistavat jatkuvan kuvauksen jopa 20 kuvaa sekunnissa -nopeudella5 AF/AE-seurannalla. Nopeus ja laaja muisti mahdollistavat tärkeiden hetkien ikuistamisen.

Ylitummumatonta kuvausta

Mekanismiton elektroninen suljin poistaa SLR-peilitoiminnon tavallisen ylitummumisen. Kohdetta voi kuvata keskeytyksettä myös laukaisun aikana. Live View -kapasiteetti on jopa 60 kuvaa sekunnissa ja jatkuvassa kuvauksessa on minimaalinen näyttöviive.
(A) Ylitummumaton kuvaus (B) Kuvaus ylitummumisella

AF/AE-määritykset jopa 60 kertaa sekunnissa

Valo saavuttaa kuvakennon suoraan ilman mekaanista katkosta. Älykäs peilitön rakenne ja uusi nopeampi tekniikka mahdollistavat automaattitarkennuksen/-valotuksen täydessä kennokoossa polttotasolla.
(1) AF/AE-määritykset (2) 60 kertaa/s (3) 20 kuvaa/s

Elektronisen sulkimen nopeus jopa 1/32 000 s8

Elektronisen sulkimen nopeus on jopa 1/32 000 s,8 ja se päihittää mekaanisen sulkimen reilusti kuvaustilanteessa. Voit myös säilyttää pienemmän syväterävyyden ilman ND-suodatinta, myös kirkkaassa valaistuksessa.
(Tila 1/20 000 s, F8.0 ISO 1000)

 

Ominaisuudet

Uusi täyden koon pinorakenteinen CMOS-kenno ja sisäinen muisti

Peilitön α9 takaa järjestelmäkameroita huomattavasti nopeamman uuden sukupolven tehokkuuden. Siinä on maailman ensimmäinen19 35 mm:n pinorakenteinen CMOS-kenno ja sisäinen muisti, jonka lukunopeus on 20 kertaa aiempaa nopeampi20. Tämän taustavalaistun 24,2 megapikselin21 kuvakennon enimmäisherkkyys on ISO 204 800 (laajennettu)22. (1) Pikselialue (2) Sisäinen muisti (3) Nopea signaalinkäsittelypiiri (4) Kuvaprosessori

Huippunopea BIONZ X -kuvaprosessori

BIONZ X -kuvaprosessori on optimoitu edellistä mallia nopeammaksi niin, että voit kuvata nopeasti liikkuvia kohteita jatkuvasti jopa 20 kuvaa/s23. Uudella kuvankäsittelyalgoritmilla saat laadukkaita kuvia äänettömämmin kaikilla herkkyysalueilla niin, että luonnolliset yksityiskohdat kuitenkin säilyvät.

Nopea jatkuva kuvaus 20 kuvaa sekunnissa ja AF/AE-seuranta

Nopean ja tehokkaan täyden kennokoon Exmor® RS CMOS -kennon ja nopean BIONZ X -prosessorin yhdistelmä mahdollistaa jatkuvan kuvauksen nopeudella 20 kuvaa sekunnissa23. Yhdellä kertaa voi ottaa jopa 362 kuvaa25. Elektroninen etsin näyttää kohteet lähes todenmukaisina ja helpottaa kameran toimintojen käyttöä.

Kuvaus ilman ylitummumista

Elektronisen suljinjärjestelmän ansiosta näet kuvattavan näkymän reaaliaikaisesti myös jatkuvan kuvauksen aikana ilman ylitummumista, joka on tavallista optisissa etsimissä peilin pystysuuntaisen liikkeen vuoksi. Kuvakennon tehostettu nopeus estää elektronisen etsinnäytön hidastumisen jatkuvan kuvauksen aikana, joten voit sommitella kuvat luonnollisesti ja näet näkymän koko ajan todenmukaisena. (A) Kuvaus ilman ylitummumista (B) Kuvassa ylitummumista

Automaattitarkennuksen ja -valotuksen reagointinopeus jopa 60 kertaa sekunnissa

AF/AE reagoi jopa 60 kertaa sekunnissa ja on käytännössä häiriötön paitsi sommittelussa myös sulkimen lauetessa. Voit luottaa kuvakennon jatkuvaan AF/AE-tarkennukseen, joka lukittuu arvaamattomasti liikkuvaan kohteeseen ja seuraa sitä nopeasti, tarkasti ja luotettavasti. (1) AF/AE-reagointinopeus (2) 60 kertaa/s (3) 20 kuvaa/s

Suljin laukeaa 1/32 000 sekunnissa äänettömästi

Tutustu nopeaan, hiljaiseen ja täysin digitaaliseen sulkimeen, jossa ei ole lainkaan fyysisiä mekanismeja. Innovatiivisen Sonyn kuvakennon ansiosta sulkimen nopeus on jopa 1/32 000 s28 eli paljon mekaanisia järjestelmiä parempi. Nopea elektroninen suljin vähentää sulkimen rullausta29 ja tallentaa laadukkaita kuvia liikkuvista kohteista esimerkiksi urheilussa.

693 pisteen polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus

α9 sisältää 693 pisteen polttotason vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen, jonka ansiosta tarkennuspisteet kattavat noin 93 % kuva-alueesta. Tämä mahdollistaa kohteiden tarkemman ja luotettavamman tarkennuksen koko kuva-alueella.

Edistyksellinen Eye AF -toiminto

Eye AF -toiminnolla ikuistat kuviin omaleimaiset ilmeet 30 %30 entistä tarkemman silmientunnistuksen ansiosta. Toiminto tarkentaa automaattisesti kohteen silmään ja seuraa sen liikkeitä kasvojen liikkuessa tai kääntyessä sivulle, mikä lisää kuvanottomahdollisuuksia.

Automaattitarkennus jopa31 EV-3-valotusarvolla

Vähäisen valon automaattitarkennus on saavutettu jopa31 EV-3-valotusarvolla (ISO 100). Tarkka automaattitarkennusjärjestelmä toimii moitteettomasti myös kuvattaessa hämärässä. Tämä tuo lukuisia lisämahdollisuuksia hämärä- ja yökuvaukseen.

Jatkuva AF/AE-seuranta A-tyypin objektiiveilla

Rungon 693 pisteen polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennustunnistin kattaa laajan kuva-alan, toimii nopeasti ja seuraa tarkennusta luotettavasti sekä E-tyypin että A-tyypin32 objektiiveilla, kun käytät objektiivisovitinta (LA-EA3)33. Automaattitarkennuksella voi kuvata jatkuvasti jopa 10 kuvaa sekunnissa34.

Tarkennusalueen rekisteröintitoiminto

Usein käytetyn tarkennusalueen asetuksen voi tallentaa muistiin ja ottaa käyttöön mukautettavalla painikkeella. Näin sitä voi käyttää nopeasti ja kätevästi yhdellä painalluksella. Tästä on hyötyä, jos sopivin tarkennuspiste vaihtuu usein esimerkiksi kuvattaessa tennispeliä. Tarkennuspisteen lisäksi myös tarkennusalueen voi määrittää kuvattavaan kohteeseen sopivaksi.

Mukautetun asetuksen palauttaminen pitotilassa

Muistiin tallennettavat valotusasetukset (esimerkiksi valotusaika, aukko ja automaattitarkennusalue) voi määrittää mukautettaviin painikkeisiin pitämällä painikkeita painettuna, jolloin ne voi ottaa käyttöön nopeasti painikkeen painalluksella. Esimerkiksi urheilutapahtumissa voi kentän tapahtumien lomassa halutessaan vaihtaa valotusta hetkeksi ja kuvata nopeasti pistetilanteen tulostaululta.

Korkean resoluution Quad-VGA OLED Tru-Finder -etsin

Kuvaa kohde kirkkaassa kuvassa luonnollisen saumattomasti. Quad-VGA OLED Tru-finder™ -etsimen resoluutio on noin 3 686 000 pistettä, ja siinä on 0,78-kertainen suurennus35, selkeä kuva koko kuva-alalla ja heijastuksia vähentävä ZEISS® T* -pinnoite. Näyttötilan suuri 120 kuvan sekuntinopeuden36 virkistystaajuus tuottaa tasaisen kuvan ja vain vähäisen sumentumisen liikkuvia kohteita kuvattaessa. Uloimman linssin fluoripinnoite suojaa tehokkaasti lialta.

Runkoon integroitu viisiakselinen kuvanvakautus

Kameran sisäinen hienosäädetty viisiakselinen kuvanvakautusjärjestelmä korjaa kameran tärähdysten aiheuttamaa epätarkkuutta käsivaraisen kuvauksen aikana. Näin sekä valokuvista että videoista tulee laadukkaita riippumatta siitä, kuvaatko pitkillä polttoväleillä, lähikuvia tai öisin. Kameran tärähdysten korjaus vastaa 5,0 askelta37 nopeampaa valotusaikaa ja mahdollistaa myös nopeasti liikkuvien kohteiden vakaan sommittelun. Voit seurata reaaliaikaisia tehosteita Live View -tilassa. (1) Pystytärinä (2) Vaakatärinä (3) Rullaus

Kaksi korttipaikkaa kätevään tietojen hallintaan

Kamerassa on kaksi korttipaikkaa: yksi SD-kortille ja toinen SD- ja Memory Stick™ -kortille. Nopeita siirtoja varten on käytettävissä UHS-II -kortteja tukeva alempi korttipaikka. Valokuvia ja videota voi tallentaa molemmille korteille samanaikaisesti tai RAW- ja JPEG-kuvia tai valokuvia tai videoita voi tallentaa eri korteille. Tietoja voi myös kopioida korttien välillä.

FTP-siirto kameran LAN-liitännän kautta

Uuden kiinteän lähiverkkoliitännän kautta voit siirtää valokuvia kätevästi FTP-palvelimelle katselua ja järjestämistä varten. Kiinteällä lähiverkkoyhteydellä voit siirtää suuria kuvia suurimmalla mahdollisella nopeudella, joten se sopii etenkin studiokuville. Kamera tukee tietoturvaa parantavaa FTPS (File Transfer Protocol over SSL/TLS) -yhteyttä, jossa siirrettävät kuvat voi salata SSL- tai TLS-protokollalla.

Entistä parempi käytettävyys ja oma valikko

Säädä kamerasi suorituskyky huippuunsa ja tallenna ainutlaatuiset hetket silmänräpäyksessä. Omassa valikossa voit tallentaa valikkokohteita pikahakua varten. Voit myös luoda omiin tarpeisiisi sopivan mukautetun valikon. Voit lisäksi mukauttaa kameran käyttöliittymää määrittämällä painikkeet omien kuvausmieltymystesi mukaan. Voit määrittää jopa 72 toimintoa38. Lisäksi pinottu Drive-kuvaustila ja tarkennustilan valitsimet nopeuttavat käyttöä. AF-ON-painikkeella voit ottaa automaattitarkennuksen käyttöön helposti valokuvauksen tai videotallennuksen aikana. Monivalitsimella taas vaihdat tarkennuspistettä tehokkaasti.

3,0 tuuman LCD-näyttö (1 440 000 pistettä)

Ohjaa α9:n toimintoja 3,0 tuuman LCD-kosketusnäytöllä, joka on entistä tarkempi (1 440 000 pistettä) ja yksityiskohtaisempi. Kätevällä Touch Focus -toiminnolla voit valita tarkennettavan alueen vain LCD-näyttöä koskettamalla. Näyttö kallistuu 107° ylöspäin ja 41° alaspäin, mikä helpottaa sommittelua.

Sijaintitietojen linkitys Bluetooth-yhteydellä

Sijaintitietolinkki mahdollistaa α9:n ominaisuuksien monipuolisen käytön. Voit yhdistää kameran sijaintitietojen hakemista varten yhteensopivaan matkapuhelimeen tai tablet-laitteeseen asennettuun PlayMemories Mobile -sovellukseen40. Voit lisätä sijaintitiedot valokuviin ja käyttää niitä kameran päiväyksen, kellonajan ja sijaintiasetusten korjaamiseen. PlayMemories Home -sovelluksella voit järjestää tietokoneeseen tuodut valokuvat kartalle.

Nimettävät tiedostot helpottavat kuvien järjestelyä

Mukauta tiedoston nimen kolme ensimmäistä merkkiä kamerassa. Tiedoston nimi alkaa oletusarvoisesti tunnuksella DSC, mutta voit vaihtaa kirjaimet haluamiksesi merkeiksi ja tallentaa uuden tunnuksen. Näin valokuvaajien on helpompi hallita tiedostoja erityisesti silloin, kun käytössä on useita kameroita.

One touch -kauko-ohjain ja One touch -jakaminen

One touch -kauko-ohjain muuttaa älypuhelimen tai tablet-laitteen etsimeksi tai kauko-ohjaimeksi. One touch -jakaminen siirtää valokuvat/videot laitteeseen SNS-jakoa varten. Asenna vain PlayMemories Mobile™ -sovellus Wi-Fi®-yhteyden kautta NFC-tekniikkaa tukevaan Android-laitteeseen ja yhdistä laitteet koskettamalla laitteella kameraa. Jos NFC-toimintoa ei ole, yhdistä laitteet QR-koodilla.

14-bittisen pakkaamattoman RAW-muodon tuki

16-bittinen kuvankäsittely ja 14-bittiset RAW-kuvat auttavat säilyttämään mahdollisimman paljon yksityiskohtia ja tuottavat erittäin laadukkaita kuvia, joissa on runsas värierojen kirjo. 14-bittinen RAW (Sony ARW) -tiedostomuoto takaa parhaan mahdollisen laadun kuvan myöhempää säätämistä varten (Image Data Converterilla tai muulla ohjelmistolla).

Tehokas P-TTL-salamamittaus

Sommittelussa voi olla suurta apua esisalamasta heijastuvasta valosta, joka välähtää hetkeä ennen pääsalaman tarkkaa mittausta. Valaistusta voi säätää tarkasti erityisesti kohteen lähellä, eivätkä siihen juurikaan vaikuta taustan ominaisuudet vaan käytettävän objektiivin etäisyystiedot. Valaistus pysyy siksi tasaisena eivätkä valkoiset vaatteet tai seinät alivalotu tai mustat vaatteet tai yömaisemat ylivalotu.

Täsmäysliitäntä

Yhteensopivat ulkoiset salamat, joissa on tavalliset täsmäysliitännät tai kaapelit, voi liittää kameraan suoraan, mikä helpottaa salamoiden täsmäystä ja käyttöä valokuvauksessa.

Kestävä magnesiumseosrunko

α9-kameran runko on vankka, joten se on kenttäolosuhteissa luotettava, vakaa ja kestävä. Kameran sisäosat sekä ylä-, etu- ja takasuojukset on valmistettu kestävästä magnesiumseoksesta. Kestävään runkoon ja vankkaan objektiivin kiinnitykseen voi asettaa jopa isoja ja raskaita tele- ja videokuvausobjektiiveja.

Kestävä pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne

Voit kuvata vaivatta hankalissakin ympäristöissä, sillä pölyä ja kosteutta hylkivät42 ominaisuudet suojelevat kameraa vedeltä ja pölyltä. Tällaisia ovat esimerkiksi painikkeiden ja valitsimien ympärillä olevat tiivisteet, medialiitännän kansi, kotelon reunojen ponttiliitokset ja suojaava kaksikerroksinen rakenne paneelien sekä komponenttien ympärillä.

Huipputarkka 4K-videotallennus

Kuvaa upeita 4K-videoita uusimmalla täyden kennokoon kameralla. Kamera lukee kaikki 4K-videoiden kuvatiedot pikseleitä pakkaamatta. Suuri näytteenottotaajuus kerää noin 2,4-kertaisen määrän (6K-tarkkuutta vastaavan) 4K-videon tuottamiseen tarvittavia tietoja43 ja tuottaa yksityiskohtaiset täyden kennokoon videot tarkkuudella QFHD: 3 840 x 2 160. Lisäksi uuden kennon nopeus vähentää sulkimen rullausta.

Entistä nopeampi hybridiautomaattitarkennus videokuvaukseen

Pidä 4K-videoiden kuvat terävinä Videokuvauksen nopea hybridiautomaattitarkennus on kehittynyt ja sen tarkennusalue on laajentunut lähes valokuvia vastaavalle leveydelle. Näin automaattitarkennus on nopea ja tarkka koko kuva-alueella. Automaattitarkennuksen hitaammat nopeudet ovat entisestään hidastuneet, joten kameralla voi nyt luoda entistä vaikuttavampia hidastustehosteita.

XAVC S korkean bittinopeuden tallennukseen

XAVC S -muotoa44 käytetään 4K- ja HD-tallennuksessa. Suuret bittinopeudet takaavat kauniin yksityiskohtaiset videot ja vain vähäisen kohinan. 4K 30p (25p)/24p -tallennuksessa bittinopeus on jopa 100 Mb/s ja Full HD 60p (50p)/30p (25p)/24p -tallennuksessa jopa 50 Mb/s. Koska Full HD -tilassa voi tallentaa bittinopeudella 100 Mb/s jopa suurimmalla 120 kuvan sekuntinopeudella, jälkikäsittelyn aikana voi kuvaan luoda laadukkaita hidastusjaksoja.

Hidastus ja nopeutus

Videokuvauksen nopeuden vaihtelu parantaa katselukokemusta. Valitsimella valittava S&Q-tila tukee hidastusta ja nopeita liiketehosteita. Voit valita kuvataajuudeksi 1–120 kuvaa sekunnissa (100 kuvaa sekunnissa) 8 askeleen välein, käyttää enintään 60x (50x) nopeutusta46 ja 5x (4x) hidastusta46 sekä Full HD -laatua (50 Mb/s). Hidastamalla tai nopeuttamalla liikettä voit lisätä videoihin hauskoja tai vaikuttavia tehosteita.

Varjostustoiminnot

Varjostuskuvio helpottaa valotusta. Valitse videosignaalin kirkkaustaso väliltä 0–109 % ja määritä alueeksi +10...-10 %. Seeprakuvio osoittaa alueeseen sopivat kuva-alueet, ja kirkkauden vähimmäistaso auttaa välttämään ylivalottumisen.

Tuki: Capture One Express (for Sony)

Capture One Express (for Sony) on yksi maailman parhaista RAW-muuntimista. Se tuottaa tarkat värit ja upeat yksityiskohdat. Tämä räätälöitävä ja integroitu ratkaisu tarjoaa joustavan digitaalisten ominaisuuksien hallinnan, kaikki keskeiset säätötyökalut ja nopean suorituskyvyn yhdessä paketissa. Huomautus: Jos sinulla on kysyttävää Capture One Express (for Sony) -ohjelmiston käytöstä, tuesta ja toiminnallisesta yhteensopivuudesta, ota yhteyttä Phase Oneen.

Maksuton lataus (siirry Phase One -sivustoon)

Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
Objektiivin kiinnitys
E-tyyppi

Kuvasuhde
3:2
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 24,2 megapikseliä
Pikselimäärä (yhteensä)
Noin 28,3 megapikseliä
Malli
35 mm:n täysi (35,6 × 23,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno
Pölynestojärjestelmä
Jännitteeltä suojaava pinnoite optiikan suotimessa ja kennonväristysmekanismi

Tallennusformaatti
JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver 2.31, MPF Baseline -yhteensopiva), RAW (Sony ARW 2.3 -muoto)
Kuvan koko (pikseliä), [3:2]
35 mm:n täysikokoinen kenno, L-koko: 6 000 x 4 000 (24 M), M-koko: 3 936 x 2 624 (10 M), S-koko: 3 008 x 2 000 (6,0 M), APS-C L-koko: 3 936 x 2 624 (10 M), M-koko: 3 008 x 2 000 (6,0 M), S-koko: 1 968 x 1 312 (2,6 M)
Kuvan koko (pikseliä), [16:9]
35 mm:n täysikokoinen kenno, L-koko: 6 000 x 3 376 (20 M), M-koko: 3 936 x 2 216 (8,7 M), S-koko: 3 008 x 1 688 (5,1 M), APS-C L-koko: 3 936 x 2 216 (8,7 M), M-koko: 3 008 x 1 688 (5,1 M), S-koko: 1 968 x 1 112 (2,2 M)
Kuvan koko (pikseliä), [panoraamatila]
-
Kuvanlaatutilat
JPEG Extra Fine, JPEG Fine, JPEG Standard, RAW, RAW ja JPEG
Kuvatehoste
Posterisaatio (väri), posterisaatio (mustavalko), pirteät värit, retrokuva, osittainen värisuodin (R, G, B, Y), suuren kontrastin yksiväri, lelukamera (normaali, viileä, lämmin, vihreä, magenta), pehmeä yläsävy
Luova tyyli
Vakio, eloisa, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyn lehdet, mustavalko, seepia, tyylilaatikko (1–6), (kontrasti [-3...+3 vaihetta], kyllästys [-3...+3 vaihetta], terävyys [-3...+3 vaihetta])
Kuvaprofiili
-
Dynaamisen alueen toiminnot
Ei käytössä, dynaaminen alueoptimointi (automaattinen/taso (1–5)); automaattinen suuri dynaaminen alue (automaattivalotuksen ero; valotuksen eron taso (1–6 EV 1,0 EV välein))
Väriavaruus
TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva sRGB-standardi (sYCC-väriavaruus) ja Adobe® RGB-standardi
14bit RAW
Kyllä
Pakkaamaton RAW
Kyllä

Tallennusformaatti
XAVC S, yhteensopiva AVCHD-muodon version 2.0 kanssa, MP4
Videon pakkausmuoto
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, AVCHD: MPEG-4 AVC/H.264, MP4: MPEG-4 AVC/H.264
Äänen tallennusmuoto
XAVC S: LPCM 2-kanav., AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2-kanavainen, Dolby® Digital Stereo Creator, MP4: MPEG-4 AAC-LC 2-kanav.
Väriavaruus
TRILUMINOS-värien kanssa yhteensopiva xvYCC-standardi (x.v.Color HDMI-kaapelilla liitettynä)
Kuvatehoste
8 tyyppiä: Posterisaatio (väri), posterisaatio (mustavalko), pirteät värit, retrokuva, osittainen värisuodin (R, G, B, Y), suuren kontrastin yksiväri, lelukamera (normaali, viileä, lämmin, vihreä, magenta), pehmeä yläsävy, yksityiskohtainen mustavalko
Luova tyyli
Vakio, eloisa, neutraali, selkeä, syvä, valo, muotokuva, maisema, auringonlasku, yönäkymä, syksyn lehdet, mustavalko, seepia, tyylilaatikko (1–6), (kontrasti [-3...+3 vaihetta], kyllästys [-3...+3 vaihetta], terävyys [-3...+3 vaihetta])
Kuvaprofiili
-
Kuvan koko (pikseliä), NTSC
XAVC S 4K: 3 840 x 2 160 (30p, 100 M), 3 840 x 2 160 (24p, 100 M), 3 840 x 2 160 (30p, 60 M), 3 840 x 2 160 (24p, 60 M), XAVC S HD: 1 920 x 1 080 (120p, 100 M), 1 920 x 1 080 (120p, 60 M), 1 920 x 1 080 (60p, 50 M), 1 920 x 1 080 (30p, 50 M), 1 920 x 1 080 (24p, 50 M), AVCHD: 1 920 x 1 080(60p, 28 M, PS), 1 920 x 1 080 (60i, 24 M, FX), 1 920 x 1 080 (60i, 17 M, FH), 1 920 x 1 080(24p, 24 M, FX), 1 920 x 1 080(24p, 17 M, FH), AVC MP4: 1 920 x 1 080 (60p, 28 M), 1 920 x 1 080 (30p, 16 M), 1 280 x 720 (30p, 6 M)
Kuvan koko (pikseliä), PAL
XAVC S 4K: 3 840 x 2 160 (25p, 100 M), 3 840 x 2 160 (25p, 60 M), XAVC S HD: 1 920 x 1 080 (100p, 100 M), 1 920 x 1 080 (100p, 60 M), 1 920 x 1 080 (50p, 50 M), 1 920 x 1 080 (25p, 50 M), AVCHD: 1 920 x 1 080(50p, 28 M, PS), 1 920 x 1 080 (50i, 24 M, FX), 1 920 x 1 080(50i, 17 M, FH), 1 920 x 1 080 (25p, 24 M, FX), 1 920 x 1 080 (25p, 17 M, FH), AVC MP4: 1 920 x 1 080 (50p, 28 M), 1 920 x 1 080 (25p, 16 M), 1 280 x 720 (25p, 6 M)
Kuvan kuvataajuus
NTSC-tila: 1, 2, 4, 8, 15, 30, 60 tai 120 kuvaa/s, PAL-tila: 1, 2, 3, 6, 12, 25, 50 tai 100 kuvaa/s
Videotoiminnot
Äänenvoimakkuuden näyttö, tallennettava äänenvoimakkuus, PAL/NTSC-valitsin, kahden videon tallennus, TC/UB (TC-esiasetus / UB-esiasetus / TC Format / TC Run / TC Make / UB-ajastin), AF-seurannan kesto, AF-nopeus, automaattinen hidas suljin, tallennuksen hallinta, pakkaamattoman HDMI-lähdön tiedot (valittavissa käytössä / ei käytössä)
HDMI®-lähtö
3 840 x 2 160 (25p), 1 920 x 1 080 (50p), 1 920 x 1 080 (50i), 1 920 x 1 080 (24p), 1 920 x 1 080 (60p), 1 920 x 1 080 (60i), 3 840 x 2 160 (30p), 3 840 x 2 160 (24p), YCbCr 4:2:2 8 bittiä / RGB 8 bittiä

Sijaintitietojen linkitys älypuhelimesta
Kyllä
Media
Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO™-HG Duo, Memory Stick Micro™ (M2), SD-muistikortti, SDHC-muistikortti (UHS-I/II-yhteensopiva), SDXC-muistikortti (UHS-I/II-yhteensopiva), microSD-muistikortti, microSDHC-muistikortti, microSDXC-muistikortti
Muistikorttipaikka
KORTTIPAIKKA 1: SD-muistikortti (UHS-I/II-yhteensopiva), KORTTIPAIKKA 2: Yhdistelmäkorttipaikka Memory Stick Duo™-/SD-muistikorteille (UHS-I-yhteensopiva)
Tallennus kahdelle muistikortille
Samanaikainen tallennus (valokuva), samanaikainen tallennus (video), samanaikainen tallennus (valokuva/video), lajittelu (JPEG/RAW), lajittelu (valokuva/video), kopiointi

Kohinanvaimennus
Pitkän valotusajan kohinanvaimennus: käytössä / ei käytössä, käytettävissä yhtä sekuntia pidemmillä valotusajoilla; suuren ISO-herkkyyden kohinanpoisto: normaali/matala/ei käytössä
Multi Frame -kohinanvaimennus
-

Valkotasapainotilat
Automaattinen / Päivänvalo / Varjoisa / Pilvinen / Hehkulamppu / Loisteputkivalaistus (lämmin valkoinen / kylmä valkoinen / päivänvalon valkoinen / päivänvalo) / Salama / Vedenalainen / Värilämpötila (2 500–9 900 K) ja värisuodin (G7–M7 [57 vaihetta], A7–B7 [29 vaihetta]) / Mukautettava
AWB-mikrosäätö
Kyllä (G7–M7, 57 vaihetta) (A7–B7, 29 vaihetta)
Esivalinta AWB-tilassa
Kyllä
Haarukointi
3 kuvaa, H/L-valinta

Tarkennuksen tyyppi
Nopea hybridiautomaattitarkennus (vaiheen-/kontrastintunnistus)2
Tarkennuksen tunnistin
Exmor® RS CMOS -kenno
Tarkennuspiste
35 mm:n täysikokoinen kenno: 693-pisteinen (automaattitarkennuksen vaiheentunnistus), APS-C-tila ja FF-objektiivi: 299-pisteinen (automaattitarkennuksen vaiheentunnistus), APS-C-objektiivi: 221 pistettä (vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus) / 25 pistettä (kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus)
Tarkennuksen herkkyysalue
EV-3–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi kiinnitettynä)
Tarkennustila
AF-S (yhden kuvan automaattitarkennus), AF-C (jatkuva automaattitarkennus), DMF (suora manuaalitarkennus), manuaalitarkennus
Tarkennusalue
Laaja (693 pistettä [vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus], 25 pistettä [kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus]) / vyöhyke / keskipainotteinen / joustava pistetarkennus (S/M/L) / laajennettu joustava pistetarkennus / lukittuva automaattitarkennus (laaja, vyöhyke, keskipainotteinen, joustava piste [S/M/L], laajennettu joustava pistetarkennus)
Muut ominaisuudet
Eye-start-automaattitarkennus (kun erikseen myytävä LA-EA2 tai LA-EA4 liitettynä), lukittuva automaattitarkennus, Eye AF -toiminto, automaattitarkennuksen mikrosäätö, (myydään erikseen), LA-EA2:n tai LA-EA4:n kanssa, ennakoiva hallinta, tarkennuksen lukitus, AF-seurannan herkkyys, pysty-/vaakasuuntaisen AF-alueen vaihto, AF-alueen rekisteröinti
AF-esivalaisu
Kyllä (sisäänrakennettu LED-tyyppi)
Automaattitark. apuvalon alue
Noin 0,3 m – noin 3,0 m (FE 28–70 mm:n F3,5–5,6 OSS asennettuna)
Tarkennuksen tyyppi LA-EA3:lla (myydään erikseen)
valittavissa (vaiheentunnistus, kontrastintunnistus)

Mittauksen tyyppi
1200-alueen arvioiva mittaus
Mittaustunnistin
Exmor® RS CMOS -kenno
Mittausherkkyys
EV-3–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)
Mittaustila
Monialuemittaus, keskipainotteinen, pistetarkennus, pistetarkennus (vakio/suuri), koko näytön tila keskim., korostus
Valotuksen säätö
+/-5,0 EV (valittavissa 1/3 EV:n tai 1/2 EV:n välein) (valotuksen korjaussäätimellä: +/-3 (1/3 EV:n välein))
Valotuksen haarukointi
Haarukointi: jatkuva, haarukointi: yksittäinen kuva, valittavissa 3/5/9 kuvaa. 3 tai 5 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV tai 3,0 EV; 9 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV tai1,0 EV.
AE-lukitus
Lukittuu, kun laukaisin painetaan puoliväliin. Saatavana AE:n lukituspainikkeella. (käytössä/pois/automaattinen)
Valotustilat
AUTO (iAuto), ohjelmoitu AE (P), aukon esivalinta (A), valotusajan esivalinta (S), manuaalinen (M), video (ohjelmoitu AE [P]) / aukon esivalinta (A) / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M), hidastus ja nopeutus (ohjelmoitu AE [P]), aukon esivalinta (A) / valotusajan esivalinta (S) / manuaalinen (M)
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
[valokuvat] mekaaninen suljin: ISO 100–51200 (laajennetuksi ISO-alueeksi voidaan asettaa ISO 50–ISO 204800), AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa), elektroninen suljin: ISO 100–25600 (laajennetun ISO-alueen alkupisteeksi voidaan asettaa ISO 50), AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa), [videot] aluetta ISO 100–51200 vastaava (laajennetun ISO-alueen enimmäisarvoksi voidaan asettaa ISO 102400), AUTO (ISO 100–6400, ala- ja yläraja valittavissa)
Kuvaus ilman välkkymistä
-

Etsimen tyyppi
1,3 cm:n (0,5 tuuman) elektroninen etsin (väri), Quad-VGA OLED
Pisteiden määrä
3 686 400 pistettä
Kirkkauden säätö (etsin)
Automaattinen/manuaalinen (5 vaihetta välillä -2...+2)
Värilämpötilan asetukset
Manuaalinen (5 vaihetta)
Kuva-ala
100 %
Suurennus
Noin 0,78x (50 mm:n objektiivi tarkennettuna äärettömyyteen, -1 m -1)
Diopterin säätö
-4,0...+3,0 m -1
Etsimen katseluetäisyys
Noin 23mm etsimestä, 18,5mm etsinkehyksestä säädöllä -1 m -1 (CIPA-standardi)
Etsimen kuvataajuuden valinta
STD 60 kuvaa/s / HI 120 kuvaa/s
Näytön sisältö
Digitaalinen tasomittari, Ei näyttöä Tietoja, Etsintä varten, Graafinen näyttö, Histogrammi, Kaikkien tietojen näyttö

Malli
7,5 cm:n (3.0-tyyppi) TFT
Pisteiden määrä
1 440 000 pistettä
Kosketusnäyttö
Kyllä
Kirkkauden säätö
Manuaalinen (5 vaihetta välillä -2...+2 ), aurinkoisen sään tila
Säädettävä kulma
Ylös noin 107 astetta, alas noin 41 astetta
Näytön valitsin (etsin/LCD)
Kyllä (automaattinen / manuaalinen)
Reaaliaikaisen kuvan säädön näyttö (LCD)
Käytössä / ei käytössä
Quick Navi
Kyllä
Suurennustoiminto
Kyllä (35 mm:n täysikokoinen kenno: 4,7x, 9,4x, APS-C: 3,1x, 6,2x)
Varjostus
Kyllä (valittava taso + alue tai alaraja mukautettavana asetuksena)
Ääriviivat, MF
Kyllä (tasoasetus: suuri / keskitaso / pieni / ei käytössä, väri: valkoinen/punainen/keltainen)
Muut
WhiteMagic, ruudukko (kolmannesten sääntö / neliöruudukko / viisto- ja neliöruudukko / ei käytössä); videomerkitsin (keskikohta/suhde/turva-alue/ohjauskehys)
Näytön sisältö
Graafinen näyttö, kaikkien tietojen näyttö, ei Tiedot, digitaalinen tasomittari, histogrammi

PlayMemories Camera Apps™
-
Clear Image Zoom
Valokuvat: noin 2x, videot: noin 2x
Digitaalinen zoom
Smart Zoom (valokuvat): 35 mm:n täysi kennokoko: M-koko: noin 1,5x; S-koko: noin 2x, APS-C: M-koko: noin 1,3x, S-koko: noin 2x, digitaalinen zoom (valokuvat): 35 mm:n täysi kennokoko: L-koko: noin 4x, M-koko: noin 6,1x, S-koko: noin 8x, APS-C: L-koko: noin 4x, M-koko: noin 5,2x, S-koko: noin 8x, digitaalinen zoom (video): 35 mm:n täysi kennokoko: noin 4x, APS-C: noin 4x
Kasvontunnistus
Tilat: Käytössä/käytössä (kasvojen rekisteröinti) / ei käytössä, kasvojen rekisteröinti, kasvojen valinta, tunnistettavien kasvojen enimmäismäärä: 8
Omakuva-ajastin
-
Muut
Touch Focus: kyllä (kun käytössä LCD-näyttö), ISO AUTO, pienin valotusaika, kirkkauden valvonta, tiedostonimen määritys, FTP-siirtotoiminto, ohje, alueasetus, Shop Front -tila, videon valotila, kierrettävä zoom-rengas
Eye-Fi-yhteensopiva
-3

Malli
Elektronisesti säädettävä, vertical-traverse-, focal-plane- tyyppinen
Sulkimen tyyppi
Automaattinen/mekaaninen suljin / elektroninen suljin
Valotusaika
[Valokuvat, yksi kuva] (Valokuvat, yksi kuva)4, mekaaninen suljin:1/8 000–30 s, aikavalotus, AUTO: 1/32 000–30 s, aikavalotus, elektroninen suljin: 1/32 000–30 s, [Valokuvat, jatkuva kuvaus]4, mekaaninen suljin:1/8 000–30 s, AUTO: 1/32 000
Salamatäsmäys: Nopeus
1/250 s5
Elektroninen sulkimen etuverho
Kyllä (KÄYTÖSSÄ / EI KÄYTÖSSÄ)
Hiljainen kuvaus
Kyllä (elektroninen suljin)

Malli
Kennonväristysmekanismi ja viisiakselinen korjaus (korjaus objektiivin ominaisuuksien mukaan)
Korjaustehoste
5,0 arvoa (Perustuu CIPA-standardiin. Vain vaaka- ja pystysuuntainen tärinä. Planar T* FE 50 mm F1,4 ZA -objektiivi kiinnitettynä. Pitkän valotusajan kohinanvaimennus poissa käytöstä.)

Malli
-
Ohjeluku
-
Salaman kuva-ala
-
Ohjaus
TTL-esisalama6
Salaman kompensaatio
+/– 3,0 EV (valittavissa 1/3 tai 1/2 EV:n välein)
Salaman haarukointi
valittavissa 3/5/9 kuvaa. 3 tai 5 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV; 9 kuvaa, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV tai1,0 EV.
Salamatilat
Salama ei käytössä, automaattisalama, täytesalama, hidas täsmäys, takatäsmäys, punasilmäisyyden vähennys (valittavissa käytössä / ei käytössä), langaton7, nopea täsmäys7
Ulkoisen salaman yhteensopivuus
Sonyn α-salamajärjestelmä, yhteensopiva monikäyttöisen lisävarustesovittimen kanssa; sovittimen avulla salamasta tulee yhteensopiva automaattisesti lukittuvan lisävarustesovittimen kanssa
FE-tasolukko
Kyllä
Langaton ohjain
Kyllä (valo-/radiosignaali)

Drive-kuvaustilat
Yksi kuva, jatkuva kuvaus (valittavissa Hi/Mid/Lo [korkea+/korkea/keski/matala]), itselaukaisin, itselaukaisin (jatkuva), haarukointi: yksi kuva, haarukointi: jatkuva, valkotasapainon haarukointi, DRO-haarukointi
Jatkuvan seurannan nopeus (noin enint.)
AUTO/elektroninen suljin: Jatkuva kuvaus: Korkea: enintään 20 kuvaa/s, keski: enintään 10 kuvaa/s, matala: enintään 5 kuvaa/s 8910, Mekaaninen suljin: Jatkuva kuvaus: Korkea: enintään 5 kuvaa/s, keski: enintään 5 kuvaa/s, matala: enintään 2,5 kuvaa/s11
Tallennettavien kuvien määrä (noin)
JPEG Extra fine L: 362 kuvaa11, JPEG Fine L: 362 kuvaa11, JPEG Standard L: 362 kuvaa11, RAW: 241 kuvaa11, RAW ja JPG: 222 kuvaa11, RAW (pakkaamaton): 128 kuvaa11, RAW (pakkaamaton) ja JPG: 118 kuvaa11
Omakuva-ajastin
10 sekunnin viive / 5 sekunnin viive / 2 sekunnin viive / jatkuva itselaukaisin (3 kuvaa 10 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 10 sekunnin viiveen jälkeen / 3 kuvaa 5 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 5 sekunnin viiveen jälkeen / 3 kuvaa 2 sekunnin viiveen jälkeen / 5 kuvaa 2 sekunnin viiveen jälkeen) / haarukointi-itselaukaisin

Kuvakaappaus
Kyllä
Tilat
Yksittäinen (kuvaustiedot valittavissa), RGB-histogrammi ja kirkkaiden/varjoisien kohtien varoitus, 9/25 kuvan hakemistonäkymä, suurennetun näytön tila (L-koko: 15,0x, M-koko: 9,84x, S-koko: 7,52x), automaattinen tarkistus (10/5/2 s, pois käytöstä), kuvan suunta (valittavissa automaattinen / manuaalinen / pois käytöstä), diaesitys, kansion valinta (päivämäärä / valokuva / MP4 / AVCHD / XAVC S HD / XAVC S 4K), kelaus eteen/taakse (video), poisto, suojaus

PC-liitäntä
Massamuisti, MTP, PC-kauko-ohjain
Multi-/Micro-USB-liitäntä
Kyllä12
NFC™
Kyllä (NFC Forum Type 3 Tag -yhteensopiva) One touch -kauko-ohjain, One touch -jakaminen
Langaton lähiverkko (sisäänrakennettu)
Wi-Fi®-yhteensopiva, IEEE 802.11b/g/n [2,4 GHz])13Katselu älypuhelimessa: kyllä, lähetä tietokoneeseen: kyllä, katselu televisiossa: Kyllä
Bluetooth®
Kyllä (Bluetooth® Standard, versio 4.1 [2,4 GHz:n taajuus])
HD-lähtö
HDMI-mikroliitin (D-tyyppi), BRAVIA Sync (HDMI-ohjaus), PhotoTV HD, 4K-videolähtö / 4K-valokuvien toisto
monikäyttöinen lisävarustesovitin
Kyllä14
Autom. lukittuva lisävarustesovitin
-
Lisävarusteliitäntä 2
-
Mikrofoniliitäntä
Kyllä (3,5 mm:n stereominiliitin)
DC IN -pääte
-
Täsmäysliitäntä
Kyllä
Kuulokeliitäntä
Kyllä (3,5 mm:n stereominiliitin)
Pystykahvan liitin
Kyllä
PC-kauko-ohjain
Kyllä
LAN-pääte
Kyllä

Mikrofoni
Kiinteä stereomikrofoni tai XLR-K2M/XLR-K1M/ECM-XYST1M (myydään erikseen)
Kaiutin
Sisäänrakennettu, mono

Yhteensopivat standardit
Exif Print, Print Image Matching III, DPOF-asetus

Malli
Mukautettavat asetukset, Ohjelmoitava asetus (runko: 3, muistikortti: 4), Oma valikko, Tallenna mukautettuja kuvausasetuksia

Asetus
Reunojen tummentuminen, väripoikkeama, vääristymä

Vakioakku
Yksi ladattava akku NP-FZ100
Akunkesto (valokuvat)
Noin 480 kuvaa (etsin) / noin 650 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)15
Akunkesto (video, varsinainen tallennus)
Noin 105 minuuttia (etsin) / noin 120 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)1617
Akunkesto (video, jatkuva tallennus)
Noin 185 minuuttia (etsin) / noin 195 minuuttia (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)1618
Sisäinen akun lataus
Kyllä
Ulkoinen virtalähde
-
Virrankulutus (etsin)
Valokuvat: noin 4,1 W (FE 28-70 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä), videot: noin 5,3 W (FE 28-70 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä)
Virrankulutus (LCD-näyttö)
Valokuvat: noin 3,0 W (FE 28-70 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä), videot: noin 5,0 W (FE 28-70 mm F3,5–5,6 OSS -objektiivi kiinnitettynä)
USB-virtalähde
Kyllä

Käyttölämpötila
0–40 °C / 32–104 °F

Paino (akun ja muistikortin kanssa)
Noin 673 g / noin 1 lb 7,7 oz
Mitat (L x K x S)
Noin 126,9 mm x 95,6 mm x 63,0 mm / noin 5 x 3 7/8 x 2 1/2 tuumaa

 • Virtajohto
 • Akku NP-FZ100
 • Akkulaturi BC-QZ1
 • Kaapelisuojus
 • Verkkolaite
 • Olkahihna
 • Rungon suojus
 • Kengän suojus
 • Etsimen suojus
 • Micro-USB-kaapeli
 • Käyttöohjeet

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.