Valikko

Sony A7 mk II runko

Tuotekoodi:
ILCE7M2B.CEC
1 195,00 €
norm 1 295,00 €
Ei varastossa. Toimitusaika 5-7 päivää

Sony A7 mk II

Vakautta kaikille

Upea kuvanlaatu kohtaa verrattoman kuvausvapauden: α7 II on maailman ensimmäinen1 täyden kennokoon kamera, jossa on 5-akselinen kuvanvakautus. Nyt saat täyden kennokoon ja vakauden kämmenelle mahtuvassa koossa!

Uusi vapaus pienessä koossa

Nyt voit ilmaista itseäsi täyden kennokoon laadun ja modernin tärinän korjauksen keinoin ja käyttää useita erilaisia objektiiveja.

5-akselinen kuvanvakain - Ensimmäinen laatuaan täyden kennokoon kamerassa

Vie ilmaisusi uusiin ulottuvuuksiin ja nauti viiden tärähtelytavan kompensoinnista tallentaessasi valokuvia ja videoita.

Heitä hyvästit kameran viidelle tärinätyypille!

Viisiakselinen kuvanvakautus mahdollistaa zoomauksen, lähikuvat ja entistä tarkemmat yökuvat. Korjaus vastaa 4,5-vaiheista2, lyhyttä valotusaikaa.

 

Laaja valikoima yhteensopivia objektiiveja

Käytä suosikkiobjektiivejasi ja unohda kameran tärinä.

Kuvaa käsivaralta suosikkiobjektiiveillasi. E-tyypin α7 II ‑kameran lyhyt etäisyys kuvaelementtiin takaa kattavan yhteensopivuuden.

 

Nopea ja tehokas hybridiautomaattitarkennus

Hämmästyttävän nopea täyden kennokoon automaattitarkennusjärjestelmä

Voit aina luottaa moderniin ja nopeaan hybridiautomaattitarkennukseen – yksikään kuvaustilanne ei pääse vilahtamaan ohi.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

 

α7 II on maailman ensimmäinen1 5-akselisella kuvanvakaimella varustettu täyden kennokoon kamera, ja siinä on useiden objektiivien kanssa toimiva kameran tärinän kompensointi. Kompaktin kameran käyttö on intuitiivista. Sen parannettu hybridiautomaattitarkennus toimii salamannopeasti, automaattitarkennusalue on laaja, ja nopeasti liikkuvien kohteiden seuranta on tehokasta.

 • Maailman ensimmäinen1 5-akselisella kuvanvakaimella varustettu täyden kennokoon kamera
 • Parannettu, nopea ja tehokas hybridiautomaattitarkennus
 • BIONZ X™ -kuvaprosessori
 • Full HD -videot suuren bittinopeuden (50 Mbps) XAVC S8 -muodossa
 • Objektiivin yhteensopivuus : Sonyn E-tyypin objektiivit
 • Kennon tyyppi: 35 mm:n täysikokoinen (35,8 × 23,9 mm) Exmor® CMOS -kenno
 • Teholliset pikselit: 24,3 megapikseliä
 • ISO-herkkyys: ISO 50–25 600
 • Etsimen tyyppi: 0,5 tuuman elektroninen etsin (väri)
 • Akunkesto (CIPA, still-kuvat): Enintään 350 kuvaa
 • Näytön tyyppi: 3,0 tuuman TFT LCD -näyttö

 

Ominaisuudet

 

5-akselinen kuvanvakain

α7 II tuo ilmaisuun uusia ulottuvuuksia. Se kompensoi viittä tärähtelytapaa talennettaessa valokuvia ja videoita käsivaralta. Todella tehokas 4,5 arvon1 kompensointi mahdollistaa esimerkiksi zoomauksen kaukana oleviin kohteisiin, yksityiskohtaisten lähikuvien tallentamisen ja yökuvauksen ilman, että kameran tärinä aiheuttaa liikaa epätarkkuutta.

 

Laaja valikoima yhteensopivia objektiiveja2

Uusi 5-akselinen kuvanvakain tuo käsivaralta kuvaukseen uudenlaista vapautta. E-tyypin α7 II -kameran runkopaksuus eli etäisyys kennon etupinnasta bajonetin etupintaan on lyhyt, minkä ansiosta yhteensopivien objektiivien valikoima on laaja.

 

Automaattinen optimointi kaikille α-objektiiveille

Sekä E- että A-tyypin objektiiveja voi käyttää luottavaisin mielin. α7 II analysoi objektiivin tiedot ja optimoi suorituskyvyn ja 5-akselisen kuvanvakaimen kulloinkin kiinnitettynä olevan objektiivin mukaan. Optisella kuvanvakaimella (OSS) varustettuja E-tyypin objektiiveja käytettäessä α7 II hyödyntää sekä objektiivin että kameran kuvanvakaimen parhaita puolia.

 

Nopea ja tehokas hybridiautomaattitarkennus

Parannettu hybridiautomaattitarkennus reagoi äärimmäisen nopeasti ja ennakoi todella tarkasti, ja sen automaattitarkennusalue on laaja. Niinpä automaattitarkennukseen ja seurantaan voi luottaa aina. Täyden kennokoon kameraksi mallissa on huomattavan nopea automaattitarkennusjärjestelmä (30 % nopeampi kuin α7-mallissa), ja kohteen liikkeiden tarkan ennakoinnin ansiosta kohteiden seuranta toimii vakaasti.

 

AF/AE-kuvaus viiden kuvan sekuntinopeudella ja tarkka seuranta

Viisi kuvaa sekunnissa tallentavan jatkuvan AF/AE-kuvauksen ansiosta nopeasti liikkuvistakin kohteista saa teräviä ja oikein valottuneita kuvia. Niinpä ratkaisevat hetket eivät jää tallentamatta. Huomattavasti parannettu algoritmi ennakoi kohteen liikkeet tarkasti, joten vakaa seuranta on mahdollista myös jatkuvaa kuvausta käytettäessä.

 

35 mm:n täysikokoinen 24,3-megapikselin3 Exmor™ -CMOS-kenno

Kennon resoluutio on huimat 24,3 megapikseliä, ja se tuottaa kauniin kuvan koko kuva-alalla. Kohina on vähäistä, dynaaminen alue on todella laaja, sävyt toistuvat uskomattoman kylläisinä, ja sävyvaihtelut ovat pehmeitä. Sonyn innovatiivisen tekniikan ansiosta yksityiskohdat tallentuvat todenmukaisina, joten jokainen näkymä näyttää ällistyttävän realistiselta.

 

BIONZ X™ -kuvaprosessori

Erittäin nopean kuvankäsittelykykynsä ansiosta BIONZ X -kuvaprosessori toistaa paljaalla silmällä nähtävät pintarakenteet ja yksityiskohdat tarkasti reaaliajassa. Yhdessä kuvankäsittelyä nopeuttavan alkupään LSI-suurtiheysintegroinnin kanssa se tuottaa luonnollisemmat yksityiskohdat, realistisemmat kuvat, runsaamman värierojen kirjon ja vähemmän kohinaa sekä valokuvia että videoita tallennettaessa.

 

Ammattimainen XAVC S -tallennusmuoto

Videot tallentuvat ammattimaisen XAVC-4K-/HD-muodon pohjalta kehitetyssä suuren bittinopeuden XAVC S -muodossa, joten kuvanlaatu on erinomainen ja kohina pysyy vähäisenä. Full HD (1 920 x 1080) -kuvaa voidaan tallentaa nopeudella 50 Mbps (60p/50p, 30p/25p, 24p)4, ja kameran lineaarinen PCM-ääni mahdollistaa laadukkaan äänentallennuksen.

 

Kestävä magnesiumseosrunko

Poikkeuksellisen pienikokoinen ja kevyt runko on myös kestävä, joten kameralla voi kuvata huoletta kenttäolosuhteissa. Sisäosat sekä ylä- ja etusuojus on valmistettu kestävästä magnesiumseoksesta, ja kamerassa yhdistyvät optimaalisella tavalla keveys, luotettavuus ja vakaa käsiteltävyys.

 

Vankka bajonetti

Runko ja bajonetti ovat entistä vankemmat ja kestävämmät, joten suuret ja raskaatkin objektiivit – kuten pitkät tele-objektiivit ja elokuvauksessa suositut objektiivit – pysyvät paikoillaan tukevasti.

 

Parannettu kahva ja laukaisin

Kahvan muotoilua ja korkeutta on parannettu, jotta kamerasta saa tukevan otteen suuriakin objektiiveja käytettäessä. Samalla laukaisimen ja valintakiekkojen käytöstä on tehty varmempaa. Lisäksi laukaisimen muotoilua on muutettu ja sitä on siirretty eteenpäin, mikä tekee kuvaamisesta luonnollisempaa ja vähentää kameran tärähtelyä.

 

Täysikokoisen kennon kuvanlaatu ilman suurta runkoa

α7 II -kamerassa elokuvausominaisuudet on pakattu todella pieneen tilaan. Kameralla voidaan tallentaa niin kuvan- kuin äänenlaadultaankin vaikuttavia videoita, joiden taustat ovat kauniin pehmeitä ja yksityiskohdat poikkeuksellisen selkeitä. Heikosti valaistutkin kohtaukset vievät mukanaan. Picture Profilen kaltaiset ominaisuudet ja P-, A-, S- ja M-tilat tuovat uusia luovia mahdollisuuksia.

 

Suuren kontrastin ja korkean resoluution XGA OLED Tru-Finder™ -etsin

Myös etsimen vaikuttava selkeys edistää käytön stressittömyyttä ja loogisuutta. Etsin näyttää kameran eri asetusten vaikutukset todenmukaisesti, joten siitä näkee tarkasti, miltä lopulliset kuvat näyttävät. Lisäksi edistyksellinen kolmen linssin optinen järjestelmä varmistaa laajan sävyasteikon ja erittäin suuren kontrastin.

 

Vakaa etsinkuva

Kameran tärinän kompensoinnin vaikutusta voi tarkkailla etsimestä tai LCD-näytöstä, kun laukaisin painetaan puoliväliin tai kuvaa suurennetaan valokuvia otettaessa tai kun videotilaan siirrytään videoita tallennettaessa. Myös tele- tai makro-objektiivia käytettäessä sommittelun ja tarkennuksen hienosäätö onnistuu vakaasti.

 

Kohteeseen lukittuva seuranta

Parannetun lukittuvan automaattitarkennuksen avulla tarkennuksen pitäminen liikkuvassa kohteessa on helppoa. Se analysoi entistä enemmän kuvausnäkymän tietoja ja varmistaa, että tarkennukseen käytetään sopivinta automaattitarkennuspistettä. Niinpä automaattitarkennus toimii sujuvasti ja vakaasti. Sonyn edistyksellisen kuva-analyysitekniikan ansiosta kameran kyky havaita ja seurata liikkuvia kohteita on huomattavasti aiempaa parempi.

 

Yksityiskohtien toistotekniikka ja vääristymien ehkäisytekniikka

Yksityiskohtien toistotekniikka tuottaa entistä todenmukaisemmat yksityiskohdat ja luonnollisemman syvyysvaikutelman, ja vääristymien ehkäisytekniikka vähentää vääristymisvaikutusta ja mahdollistaa pientenkin yksityiskohtien tarkan tallennuksen myös pientä aukkoa käytettäessä.

 

Aluekohtainen kohinanpoisto

Aluekohtainen kohinanvaimennus jakaa kuvan valikoiden malleihin (reunat, pintarakenteet ja sinisen taivaan kaltaiset tasaiset alueet) perustuviin alueisiin ja käyttää sen jälkeen kullekin alueelle sopivaa kohinanvaimennusta, jolloin kuvasta tulee selkeämpi ja sen kohina vähenee huomattavasti.

 

Kuvaprofiili

Videoita voi hienosäätää ennen kuvaamista säätämällä sävyntoistoa, värejä ja yksityiskohtia. Säädetyt parametrit voi tallentaa muiden asetusten kanssa enintään seitsemäksi profiiliksi myöhempää käyttöä varten.

 

S-Log2-gamma-asetus

Sonyn oma, ammattivideokameroissa käytettävä gamma-asetus luo 1 300 % laajemman dynaamisen alueen, joka takaa tasaisen sävyntoiston ja vähentää puhki palamista sekä ylitummumista. Jälkikäsittelyn värimääritysvaiheessa on mahdollista hyödyntää kohinatonta kuvaa ja runsaita yksityiskohtia, mikä mahdollistaa monipuolisen kuvailmaisun.

 

Aikakoodi/käyttäjän lisäämät tiedot

Tämä toiminto mahdollistaa asetuksen, jolla aikakoodi etenee ainoastaan tallennuksen aikana, toisen asetuksen, jolla aikakoodi etenee tallennuksesta riippumatta, tilan, jossa aikaero tasataan kuvia poistamalla (drop frame), ja tilan, jossa kuvia ei poisteta. Lisäksi α7 II voi lisätä videoon päällekkäisen aikakoodin selkeän HDMI®-kuvan asetusta käytettäessä.

 

Puhdas HDMI-lähtö

HDMI-liitännän ansiosta Full HD -videosignaalit voidaan siirtää reaaliajassa suuremmalle ulkoiselle näytölle tarkkailua varten, ja myös ääntä voidaan seurata. Ominaisuus tukee pakkaamatonta videotallennusta ulkoisilla tallennusvälineillä, ja se mahdollistaa myös pakkaamattomien videoiden ulossyötön, kun kuvaustietojen näyttö on poissa käytöstä.

 

Huolella muotoillut ohjaimet

Parannettujen ohjainten ansiosta kameran käyttö on intuitiivista ja parametreja voidaan säätää samalla, kun näkymää tarkastellaan etsimen kautta. Etu- ja takavalitsimet on uudistettu täysin, ja niiden sijaintia on muutettu käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Kamera päihittää muotoilussaan jopa muut α7-mallit.

 

Helppo painikkeiden mukautus

Näppäinten mukauttamisen avulla voit kuvata juuri haluamallasi tavalla ja määrittää eniten käyttämäsi toiminnot haluamillesi näppäimille. Mille tahansa kymmenestä painikkeesta5 voidaan määrittää mikä tahansa 56 toiminnosta6, mikä tekee käytöstä vielä nopeampaa, intuitiivisempaa ja kätevämpää.

 

Kätevä kallistuva LCD-näyttö

LCD-näyttöä voidaan kääntää ylöspäin noin 107 astetta ja alaspäin noin 41 astetta, joten käytettävissä oleva kuvauskulma-alue on laaja. Yhdessä monipuolinen kuvauskulma-alue ja kameran pieni koko lisäävät kuvausmahdollisuuksia huomattavasti. WhiteMagic™-tekniikka lähes kaksinkertaistaa näytön kirkkauden, joten otoksia voi katsella jopa suorassa auringonpaisteessa.

 

Pölynpoistojärjestelmä ja pölyä hylkivä pinnoite

Objektiivia vaihdettaessa optisen suodattimen antistaattinen erityispinnoite hylkii niin kuivia kuin kosteitakin pölyhiukkasia, joten valokuviin ei tule niiden aiheuttamia virheitä. Puhdistustilassa pölynestomekanismi värähtelee nopeasti ja poistaa siten suodattimeen tarttuneet hiukkaset.

 

Yhteys älypuhelimiin ja tabletteihin yhdellä kosketuksella!

Siirrä valokuva tai MP4-video suoraan Android™-älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen koskettamalla laitteella α7 II -kameraa. Wi-Fi® ja NFC™ (Near Field Communication) hoitavat työn. Smart Remote Control voidaan myös käynnistää koskettamalla mobiililaitetta kameralla. Sen avulla kameran suljinta voidaan ohjata älypuhelimella tai tabletilla.

 

PlayMemories Camera Apps™7 www.sony.net/pmca

Uuden PlayMemories Camera Apps -sovellustenlatauspalvelun8 avulla kameraan voidaan lisätä kuvaajan luovien tarpeiden mukaan uusia toimintoja, jotka tuovat lisää ilmaisumahdollisuuksia.

 

Multi Frame -kohinanvaimennus

Tässä tilassa kamera yhdistää neljä kuvaa, jolloin kohina vaimenee ja herkkyys paranee huomattavasti. Niinpä jopa hämärässä on mahdollista ottaa selkeitä kuvia ilman jalustaa tai salamaa. Myös kameran tärinän aiheuttama epätarkkuus vähenee, kun taas kontrastit paranevat ja yksityiskohtien määrä kasvaa.

    
Laatikon sisältö     Akku NP-FW50
    Etsimen suojus
    Lisävarustesovittimen suojus
    Micro-USB-kaapeli
    Olkahihna
    Rungon suojus
    Verkkolaite
    Virtajohto
   
Mitat (L x K x S) 126,9 x 95,7 x 59,7 mm
   
Paino 556 g (vain runko); 599 g (akun ja tallennusmedian kanssa)
   
Valmiudet: langaton yhteys ja verkko     Ladattavat kamerasovellukset
    NFC One touch -toiminto
    Wi-Fi®
   
Objektiivin kiinnitys E-tyyppi
   
Objektiivin yhteensopivuus Sonyn E-tyypin objektiivit
   
Kennon tyyppi 35 mm
   
Kennon tyyppi 35 mm:n täysikokoinen (35,8 × 23,9 mm) Exmor® CMOS -kenno
   
Teholliset pikselit 24,3 megapikseliä
   
Pikselimäärä (yhteensä) 2 359 296 pistettä
   
Kuvakennon kuvasuhde 3:02
   
Pölynesto KYLLÄ
   
Digitaalinen zoom (still-kuva) 35 mm:n täysikokoinen kenno: jopa 8x APS-C: jopa 8x
   
Digitaalinen zoom (video) 35 mm:n täysikokoinen kenno: Noin 4x. APS-C: Noin 4x.
   
Kuvan koko (pikseliä), 3:2     35 mm:n täysikokoinen kenno, L-koko: 6 000 x 4 000 (24 M), M-koko: 3 936 x 2 624 (10 M), S-koko: 3 008 x 2 000 (6,0 M)
    APS-C L-koko: 3 936 x 2 624 (10 M), M-koko: 3 008 x 2 000 (6,0 M), S-koko: 1 968 x 1 312 (2,6 M)
   
Kuvan koko (pikseliä), 16:9     35 mm:n täysikokoinen kenno, L-koko: 6 000 x 3 376 (20 M), M-koko: 3 936 x 2 216 (8,7 M), S-koko: 3 008 x 1 688 (5,1 M)
    APS-C L-koko: 3 936 x 2 216 (8,7 M), M-koko: 3 008 x 1 688 (5,1 M), S-koko: 1 968 x 1 112 (2,2 M)
   
Kuvan koko (pikseliä), panoraama     Laajakulma: vaaka 12 416 x 1 856 (23 M), pysty 5 536 x 2 160 (12 M)
    Standardi: vaaka 8 192 x 1 856 (15 M), pysty 3 872 x 2 160 (8,4 M)
   
Kuvanlaatutilat RAW, RAW & JPEG, JPEG Extra fine, JPEG Fine, JPEG Standard
   
Kuvatehoste Lelukamera (normaali/viileä/lämmin/vihreä/magenta)
Osittainen väri (R, G, B, Y)
Pehmeä yläsävy
Pirteät värit
Posterisaatio (väri)
Posterisaatio (väri, mustavalko)
Retrokuva
Suuren kontrastin yksiväri
   
Luova tyyli     Auringonlasku
    Clear
    Kevyt
    Maisema
    Muotokuva
    Musta ja valkoinen
    Neutraali
    Seepia
    Standardi
    Syksyn lehdet
    Syvä
    Tyylilaatikko
    Värikäs
    Yönäkymä
   
Dynaamisen alueen toiminnot     Automaattinen suuri dynaaminen alue (automaattivalotuksen ero, valotuksen eron taso (1–6 EV, 1,0 EV:n välein))
    Dynaaminen alueoptimointi (automaattinen / taso (1–5))
    Ei käytössä
   
Tallennusmuoto (video) AVCHD 2.0 / MP4 / XAVC S (enintään 1 920 x 1 080 / 60p 50 Mbps)
   
Videon pakkausmuoto     AVCHD MPEG-4 AVC/H.264
    MP4: MPEG-4 AVC/H.264
    XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
   
Äänen tallennusmuoto AVCHD / MP4 / XAVC S
   
Muut videotoiminnot Äänenvoimakkuuden näyttö, tallennettava äänenvoimakkuus, automaattinen hidas suljin, HDMI®-tiedot. Näyttö (päällä/pois valittavissa), aikakoodi / käyttäjän bitti, kaksoisvideotallennus, automaattinen pitkä valotusaika, tallennuksen hallinta
   
Kasvontunnistus Käytössä/käytössä (rekisteröinti: kasvot) / ei käytössä
   
Clear Image Zoom Still-kuva/video: Noin 2x
   
Objektiivin korjaus Reunojen tummentuminen, väripoikkeama, vääristymä
   
Yhteensopiva tallennusväline Memory Stick PRO Duo™, Memory Stick PRO-HG Duo™, Memory Stick XC-HG Duo™, SD-muistikortti, SDHC-muistikortti (UHS-I-yhteensopiva), SDXC-muistikortti (UHS-I-yhteensopiva)
   
Kohinanvaimennus Pitkä valotusaika
Suuren ISO-herkkyyden kohinanvaimennus
   
Multi Frame -kohinanvaimennus Automaattinen / ISO 100–51200
   
Valkotasapainotilat Automaattinen valkotasapaino, päivänvalo, varjoisa, pilvinen, hehkulamppu, loisteputki (lämmin valkoinen / kylmä valkoinen / päivänvalon valkoinen / päivänvalo), salama, värin lämpötila (2500 - 9900K) ja suodatin (G7 - M7): 15-portainen, A7 - B7: 15-portainen), mukautettu, vedenalainen
   
AWB-mikrosäätö G7 - M7 (15-portainen), A7 - B7 (15-portainen)
   
Haarukointi 3 kuvaa, H/L-valinta
   
Tarkennuksen tyyppi Nopea hybridiautomaattitarkennus (vaiheen mittaus/kontrastintunnistus)
   
Tarkennuksen tunnistin Exmor® CMOS -kenno
   
Tarkennuspiste     35 mm:n täysikokoinen kenno: 117 pistettä (vaihe-eroon perustuva automaattitarkennus)
    APS-C: 99 pisteen (automaattitarkennuksen vaiheentunnistus) / 25 pisteen (automaattitarkennuksen kontrastintunnistus)
   
Tarkennuksen herkkyysalue EV-1–EV20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi asennettuna)
   
Automaattitarkennustila Yhden kuvan automaattitarkennus (AF-S), jatkuva automaattitarkennus (AF-C), suora manuaalitarkennus (DMF), manuaalitarkennus
   
Tarkennusalue     Joustava pistetarkennus (S/M/L)
    Keski
    Laaja (117 pistettä [vaihe-eroon perustuva automaattitarkennus] / 25 pistettä [kontrastiin perustuva automaattitarkennus])
    Lukittuva automaattitarkennus (laaja / vyöhyke / keskipainotteinen / joustava pistetarkennus [S/M/L])
    Vyöhyketarkennus
   
AF-esivalaisu Kyllä (sisäänrakennettu LED-tyyppi)
   
Automaattitark. apuvalon alue Noin 0,3 m – noin 3,0 m (FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS kiinnitettynä)
   
Mittauksen tyyppi 1200-alueen arvioiva mittaus
   
Mittaustunnistin Exmor® CMOS -kenno
   
Mittausherkkyys EV -1 – EV 20 (ISO 100 -vastaavuudella, F2,0-objektiivi kiinnitettynä)
   
Mittaustila Monialuemittaus; keskipainotteinen; pistetarkennus
   
Valotustilat AUTO (iAUTO, Superior-automaattitila), ohjelmoitu AE (P), aukon esivalinta (A), suljinnopeuden esivalinta (S), manuaalinen (M), kohtauksen valinta, panoraamatila, video
   
Automaattinen (AE) haarukointi Jatkuva/haarukointi: Valittavissa yksi kuva, välit 1/3 EV, 1/2 EV, 2/3 EV, 1,0 EV, 2,0 EV, 3,0 EV, 3/5 kuvaa
   
AE-lukitus Lukittuu, kun laukaisin painetaan puoliväliin. Saatavana AE:n lukituspainikkeella. (käytössä/pois/automaattinen)
   
ISO-herkkyys ISO 50–25 600
   
Etsimen tyyppi 0,5 tuuman elektroninen etsin (väri)
   
Kirkkauden säätö (etsin) Automaattinen/manuaalinen (5 arvoa välillä –2...+2)
   
Kuva-ala 1
   
Suurennus noin 0,71x (50 mm:n objektiivi tarkennettuna äärettömyyteen, -1 m)
   
Diopterin säätö -4,0...+3,0 m
   
Etsimen katseluetäisyys Noin 27 mm etsimestä, 22 mm etsinkehyksestä säädöllä -1 mstyle name="sup"-1/style (CIPA-standardi)
   
Näytön tyyppi 3,0 tuuman TFT LCD -näyttö
   
Pisteiden kokonaismäärä 1 228 800 pistettä
   
Kirkkauden säätö (LCD) Manuaalinen (5 vaihetta välillä -2...+2 ), aurinkoisen sään tila
   
Suurennustoiminto 35 mm:n täysikokoinen kenno: 5,9x, 11,7x, APS-C: 3,8x, 7,7x
   
Ääriviivat, MF Kyllä (tasoasetus: suuri / keskitaso / pieni / ei käytössä, väri: valkoinen/punainen/keltainen)
   
Valotusaika Still-kuvat: 1/8000 - 30 sekuntia, aikavalotus
Videot: 1/8000-1/4 (väli 1/3), enintään 1/60 AUTO-tilassa (enintään 1/30 automaattisen hitaan sulkimen tilassa)
   
Korjaustehoste 4,5 arvoa (perustuu CIPA-standardiin) Vain vaaka- ja pystysuuntainen tärinä. Sonnar T* FE 55 mm F1,8 ZA -objektiivi kiinnitettynä. (Pitkän valotusajan kohinanvaimennus poissa käytöstä.)
   
Salaman ohjaus TTL-esisalama
   
Salaman kompensaatio +/– 3,0 EV (valittavissa 1/3 tai 1/2 EV:n välein)
   
Salamatilat     Automaattisalama
    Ei käytössä
    Hidas täsmäys
    Langaton
    Nopea synkronointi
    Punasilmäisyyden vähennys (käytössä / ei käytössä)
    Takatäsmäys
    Täytesalama
   
Ulkoisen salaman yhteensopivuus Sonyn α-salamajärjestelmä, yhteensopiva monikäyttöisen lisävarustesovittimen kanssa; sovittimen avulla salamasta tulee yhteensopiva automaattisesti lukittuvan lisävarustesovittimen kanssa
   
FE-tasolukko KYLLÄ
   
Drive-kuvaustilat     3/5 valotusta valittavissa), haarukointi (jatkuva, yksi kuva, valkotasapaino, DRO)
    Yksittäiskuvaus, jatkuva kuvaus, itselaukaisin (10/2 sekunnin viive valittavissa), itselaukaisin (jatkuva) (10 sekunnin viive)
   
Jatkuva kuvaus 5 kuvaa sekunnissa (nopea jatkuva kuvaus)
   
Toistotilat     9/25 kuvan hakemistonäkymä
    Automaattinen tarkistus (10/5/2 s, ei käytössä)
    Diaesitystoiminto
    Kansion valinta (päivämäärä / valokuva / MP4 / AVCHD / XAVC S)
    Kelaus eteen/taakse (videot)
    Kuvan suunta (automaattinen / manuaalinen / ei käytössä)
    Panoraaman vieritys
    Poista
    Suojaus
    Suurennetun näytön tila (L-koko: 18,8x, M-koko: 12,3x, S-koko: 9,4x, panoraama (vakio): 25,6x, Panoraama (leveä): 38,8x
    Yksittäinen (valittavissa kuvaustiedot, Y RGB -histogrammi ja kirkkaiden/varjoisten kohtien varoitus)
   
NFC™ KYLLÄ
   
PC-liitäntä Massamuisti, MTP, PC-kauko-ohjain
   
HD-lähtö HDMI®-mikroliitin (D-tyyppi), BRAVIA Sync (linkkivalikko), PhotoTV HD, 4K-still-kuvien toisto
   
Monikäyttöinen lisävarustesovitin     Miniliitin kuulokkeille
    Miniliitin mikrofonille
    Monikäyttöinen lisävarustesovitin
    Multi-/Micro-USB-liitäntä
    Pystykahvan liitin
   
Monikäyttöinen lisävarustesovitin Kyllä
   
Muut Mikrofoniliitäntä (3,5 mm:n stereominiliitin), kuulokeliitäntä (3,5 mm:n stereominiliitäntä), pystysuuntainen kahvaliitin
   
Mikrofoni Sisäänrakennettu stereomikrofoni tai ECM-XYST1M / XLR-K1M (myydään erikseen)
   
Kaiutin Sisäänrakennettu, mono
   
Yhteensopivat standardit Exif Print, Print Image Matching III, DPOF-asetus
   
Mukautetun toiminnon tyyppi     Mukautettavat asetukset
    Ohjelmoitava asetus
   
Vakioakku W-sarjan ladattava akku NP-FW50
   
Akunkesto (CIPA, still-kuvat) Enintään 350 kuvaa
   
Akunkesto (CIPA, videot) Jatkuva: Noin 100 min etsintä käytettäessä, noin 100 min LCD-näyttöä käytettäessä (CIPA-standardi)
Todellinen: Noin 60 min etsintä käytettäessä, noin 65 min LCD-näyttöä käytettäessä (CIPA-standardi)
   
Ulkoinen virtalähde Verkkolaite AC-PW20 (lisävaruste)

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.