Valikko

Nikon D5500 + AF-S DX18-55mm F3.5-5.6 G VR II, punainen

Tuotekoodi:
VBA441K001
829,00 €
norm 899,00 €
Varmista saatavuus!

Maailma sellaisena kuin se on – D5500-kameralla saat loistavia kuvia. Tämän digitaalisen järjestelmäkameran ohuus, keveys ja tehokkuus sekä tutut kosketusnäyttötoiminnot antavat vapauden entistä monipuolisempaan valokuvaukseen.

D5500 ei jätä pulaan, olipa kyse nopeasta liikkeestä tai haastavan heikosta valaistuksesta. Myös suurikokoisina tulosteina ja suurella näytöllä kristallinkirkkaat valokuvasi ja elokuvasi kuvastavat omaa näkemystäsi maailmasta.

Herkkätoiminen kääntyvä nestekidenäyttö toimii intuitiivisesti, ja yhdysrakenteisen Wi-Fin ansiosta laadukkaita kuvia on helppo jakaa älylaitteella. Tämä äärimmäisen helposti mukana kulkeva ja kätevä digitaalinen järjestelmäkamera antaa käteesi avaimet täydellisyyteen.

 

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

Innoittava kuvanlaatu

Voit jättää hyvästit epäterävyydelle ja nauttia eloisista, yksityiskohtaisista kuvista. Olipa kyseessä nopea liike tai heikot valaistusolosuhteet, saat parempia kuvia kuin koskaan.

Innoittava kuvanlaatu

Kääntyvä kosketusnäyttö

Hallitse kameraa kuin älypuhelinta. Voit kokeilla jännittäviä kuvakulmia kääntämällä, kallistamalla tai kiertämällä kosketusnäyttöä ja sitten tarkentaa ja ottaa kuvan näyttöä koskettamalla.

Kääntyvä kosketusnäyttö

Yhdysrakenteinen Wi-Fi

Älylaite on varmasti yksi mieluisimmista kamerasi lisävarusteista. Yhdysrakenteisen Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit helposti jakaa näyttäviä valokuvia yhteensopivalla älypuhelimella tai tabletilla.¹

Yhdysrakenteinen Wi-Fi

Täydellinen ote

Kun kerran kierrät sormesi tukevan kahvan ympärille, et halua laskea kameraa käsistäsi. Kevyt, sulavalinjainen runko viimeistelee kokemuksen: D5500:ssa käyttömukavuus on huipussaan.

Täydellinen ote

Loistava valonherkkyys

Saat upeita valokuvia ja elokuvia silloinkin, kun valoa on vähän. ISO-herkkyysalue 100–25 600 takaa, että kuvasi ovat teräviä ja selkeitä useammin kuin koskaan ennen.

Loistava valonherkkyys

D-videot

D-videot

Tallenna hienoimmatkin yksityiskohdat sulavaliikkeisiin Full HD -elokuvaleikkeisiin, jotka haluat varmasti näyttää muillekin (kuvataajuus jopa 50p/60p). Jatkuva reaaliaikanäkymän automaattitarkennus pitää kohteesi terävänä myös nopeissa tilanteissa.

Aina tarkkana

Aina tarkkana

Nikonin uraauurtava 39 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä tarkentaa aina täsmällisesti. Edistynyt kohteen kolmiulotteinen seuranta säilyttää pienimpienkin kohteiden tarkennuksen riippumatta siitä, miten yllättävästi ne liikkuvat.

NIKKOR

NIKKOR

Parhaat objektiivit tuottavat parhaat valokuvat ja elokuvat. Valovoimaisella kiinteäpolttovälisellä objektiivilla saat aikaan kauniin taustasumennuksen, teleobjektiivilla kuvaat kaukaisia kohteita ja laajakulmaobjektiivilla voit luoda dramaattisia vaikutelmia.

 

Täysi 24,2 megapikselin teho: nauti kuvanlaadusta, joka ei lakkaa hämmästyttämästä. D5500:n kuvakenno on erityisesti suunniteltu toimimaan ilman optista alipäästösuodinta (OLPF), joten se pystyy tallentamaan hienoimmatkin yksityiskohdat uskomattoman tarkasti 24,2 megapikselin tarkkuudella.

Sarjakuvausnopeus 5 kuvaa sekunnissa: tallenna nopeat liikkeet ja ilmeet juuri oikealla hetkellä. Jopa viisi kuvaa sekunnissa kuvaava D5500 tallentaa nopeastakin toiminnasta joka hetken.

EXPEED 4: nauti kameran nopeatoimisuudesta ja kirkkaista, väreiltään aidoista kuvista missä tahansa valaistusolosuhteissa. Nikonin nopea ja tehokas kuvaprosessori sisältää kohinan vähennystoiminnot ja mahdollistaa videoiden tasaisen tallennuksen.

Virtaviivainen muotoilu: äärimmäisen helposti kuljetettava D5500 lähtee mukaasi useammin kuin uskoisitkaan. Kevyen mutta tukevan itsekantavan rakenteensa ansiosta tämä ohut digitaalinen järjestelmäkamera on loistava kuvauskumppani tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Suuri ja tarkka näyttö: näet valokuvien ja videoiden kaikki yksityiskohdat jo kuvatessasi, vaikka käyttäisitkin erikoisia kuvakulmia. Kameran suuressa 8,1 cm:n (3,2 tuuman) kääntyvässä nestekidenäytössä on laaja katselukulma ja suuri 1 037 000 pisteen tarkkuus. Voit sommitella ja tarkistaa kuvat ja käyttää erikoistehosteita helposti sekä sisällä että ulkona kuvatessasi.

Kosketuskäyttö: kaikki käsillä – sormenpäissäsi. Herkän kosketusnäytön ansiosta D5500-kameralla voi kuvata yhtä luontevasti kuin millä tahansa älylaitteella. Koskettamalla näyttöä voit tarkentaa ja kuvata sekä säätää esimerkiksi aukon, ISO-herkkyyden ja suljinajan asetuksia. Pyyhkäisemällä voit selata kuvia, nipistyseleellä taas käyttää toiston zoomausta.

Kosketusnäytön Fn-toiminto: voit säätää tärkeimpiä asetuksia sormen pyyhkäisyllä, kun kuvaat etsimen avulla. Kosketusnäytön Fn-toimintoon voi määrittää jopa kahdeksan asetusta, esimerkiksi tarkennuspisteitä ja tarkennusaluetiloja sekä aukon ja ISO-herkkyyden arvoja.

Tehostetila: luo omaperäisiä valokuvia ja elokuvia erikoistehosteiden avulla. Kirkasta värejä Pop-tehosteella, kuvaa koko näkymä käyttämällä Helppo panoraama -tehostetta tai luo retrotunnelma Lelukameratehosteella. Näet valitsemasi tehosteen vaikutuksen ja voit säätää sen voimakkuutta kuvauksen aikana.

Picture control 2.0: viimeistele luova näkemyksesi. Picture Control -järjestelmän avulla on helppo hallita terävöintiä, kontrastia, kirkkautta, värisävyjä ja värikylläisyyttä kuvattaessa valokuvia ja videoita. Valittavana on seitsemän eri tilaa: Vakio, Neutraali, Värikäs, Yksivärinen, Muotokuva, Maisema ja Tasainen. Näistä viimeinen säilyttää kaikki yksityiskohdat ja runsaat sävytiedot, joten se kannattaa valita, jos aikoo muokata kuvia jälkeenpäin.

Optinen etsin: näet saman kuin kamerakin ja voit luottaa lopputuloksen vastaavuuteen. Kun katsot etsimen läpi, voit seurata kohteita reaaliajassa, ilman viiveitä ja häiriöitä. Kuvaus on vielä entistäkin sujuvampaa, sillä D5500 toistaa juuri otetun kuvan nestekidenäytössä samalla hetkellä, kun irrotat katseesi etsimestä.

Järjestelmän laajennettavuus: Nikonin digitaalisten järjestelmäkameroiden lisävarusteilla voit laajentaa luovia mahdollisuuksia. Nikon-salamalaitteen avulla voit nauttia salamakuvauksen helppoudesta. ME-1-stereomikrofonilla varmistat taas tallenteiden parhaan mahdollisen äänenlaadun. Mille poluille sitten haluatkin kuvauksessasi suunnata, Nikonin välineillä se onnistuu.

¹Jos haluat käyttää yhdysrakenteista Wi-Fi-toimintoa, lataa Nikonin maksuton Wireless Mobile Utility -apuohjelma älylaitteeseen. Wireless Mobile Utility on yhteensopiva iOS™- ja Android™-älylaitteiden kanssa. Voit ladata sen maksutta Google Play™- ja Applen App Store™ -palveluista. Android, Google, Google Play, YouTube ja muut merkit ovat Google Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

 

 

Tyyppi Digitaalinen yksisilmäinen peilikamera
Objektiivin kiinnike Nikon F -bajonetti
Tehollinen kuvakulma Nikonin DX-koko; polttovälivastaavuus on noin 1,5 kertaa sellaisten objektiivien polttoväli, joissa on FX-koon kuvakulma.
Kuvakenno DX, CMOS-kenno: 23,5 mm x 15,6 mm
Kuvapisteet yhteensä 24,78 miljoonaa
Pölynpoistojärjestelmä Kuvakennon puhdistus, kuvan pölynpoiston viitetiedot (tarvitaan Capture NX-D -ohjelmisto)
Teholliset kuvapisteet 24,2 miljoonaa
Kuvakoko (kuvapistettä) (L) 6 000 x 4 000, (M) 4 496 x 3 000, (S) 2 992 x 2 000
Tallennus - Tiedostomuoto NEF (RAW): 12- tai 14-bittinen, pakattu. JPEG: JPEG-Baseline-yhteensopiva pakkausasetuksella hieno (n. 1: 4), normaali (noin 1: 8) tai perus (noin 1: 16) -pakkaus. NEF (RAW)+JPEG: Yksittäinen valokuva tallentuu sekä NEF (RAW)- että JPEG-muodossa
Picture Control -järjestelmä Vakio, Neutraali, Värikäs, Yksivärinen, Muotokuva, Maisema, Tasainen; valittua Picture Control -asetusta voi muokata; mukautettujen Picture Control -asetusten tallennus
Tallennus - Välineet SD, SDHC (UHS-I-yhteensopiva), SDXC (UHS-I-yhteensopiva)
Tiedostojärjestelmä DCF 2.0, DPOF, Exif 2.3, PictBridge
Etsin Silmän tasolla oleva järjestelmäkameran pentapeilietsin
Kuva-ala Noin 95 % vaakasuunnassa ja 95 % pystysuunnassa
Suurennus Noin 0,82-kertainen (50 mm:n f/1,4-objektiivi äärettömään tarkennettuna, –1,0 m-¹).
Katselupiste 17 mm (–1,0 m-¹, etsimen okulaarilinssin keskustan pinnalta)
Diopterin säätö –1,7...+0,5 m-1
Tähyslasi B-tyypin kirkas BriteView-mattalasi Mark VII
Syväterävyyden esikatselu Kyllä
Objektiivin aukko Välitön palautus, elektronisesti ohjattu
Yhteensopivat objektiivit Automaattitarkennus on käytettävissä AF-S- ja AF-I-objektiivien kanssa. Automaattitarkennus ei ole käytettävissä muiden G- ja D-tyypin objektiivien, AF-objektiivien (IX NIKKOR -objektiiveja ja F3AF-kameran objektiiveja ei tueta) eikä AI-P-objektiivien kanssa. Ei-mikroprosessoriohjattuja objektiiveja voidaan käyttää valotustilassa M, mutta tällöin kameran valotusmittari ei toimi. Elektroninen etäisyysmittari on käytettävissä, kun objektiivin suurin aukko on vähintään f/5,6.
Suljintyyppi Elektronisesti ohjattu, pystysuunnassa liikkuva verhosuljin
Suljinaika 1/4 000–30 sekuntia 1/3 tai 1/2 EV:n välein, Bulb-aikavalotus, Time-aikavalotus
Salamatäsmäysnopeus X=1/200 s, täsmää sulkimen kanssa enintään nopeudella 1/200 s
Kuvanottotapa S (yksittäiskuvaus), CL (hidas sarjakuvaus), CH (nopea sarjakuvaus), Q (hiljainen laukaisu), itselaukaisin, ajastettu kuvaus, viivästetty kaukolaukaisu, ML-L3, nopea kaukolaukaisu, ML-L3
Kuvausnopeus Noin 5 kuvaa/s. L: Enintään 3 kuvaa/s. H: Enintään 5 kuvaa/s (JPEG ja 12-bittinen NEF/RAW) tai 4 kuvaa/s (14-bittinen NEF/RAW). Huomautus: Kuvausnopeus pätee, kun valittuna on jatkuva tarkennus ja valotuksen käsisäätö tai suljinajan esivalinta-automatiikka, kun suljinaika on 1/250 sekuntia tai lyhyempi, kun mukautettuna asetuksena a1 (AF-C-tilan ensisij. valinta) on laukaisu ja kun muissa asetuksissa on oletusarvot.
Itselaukaisin 2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1–9 kuvaa
Mittaustapa Matriisimittaus: Kolmiulotteinen värimatriisimittaus II (G-, E- ja D-objektiivit), värimatriisimittaus II (muut mikroprosessoriohjatut objektiivit). Keskustapainotteinen mittaus: 75 prosentin painotus kuvan keskellä olevalle 8 mm:n ympyrälle. Pistemittaus: Mittaa läpimitaltaan 3,5 mm:n ympyrän alan (noin 2,5 prosenttia kuvasta) valitussa tarkennuspisteessä.
Herkkyysalue (ISO 100, f/1,4-objektiivi, 20 °C) Matriisimittaus tai keskustapainotteinen mittaus: 0–20 EV. Pistemittaus: 2–20 EV
Valotusmittarin liitäntä Suoritin
Tila Automaattiset tilat (automaattinen, automaattinen (ei salamaa)), ohjelmoitu automatiikka joustavalla ohjelmalla (P), suljinajan esivalinta-automatiikka (S), aukon esivalinta-automatiikka (A), käsisäätö (M), kuvausohjelmat (muotokuva, maisema, lapsi, urheilu, lähikuva, yömuotokuva, yömaisema, juhlat/sisätila, ranta/lumi, auringonlasku, ilta-/aamuhämärä, lemmikkikuva, kynttilänvalo, kukinnot, ruska, ruoka), erikoistehostetilat (pimeänäkö, erittäin elävä, pop, kuvituskuva, lelukameratehoste, miniatyyritehoste, valikoiva väri, siluetti, yläsävy, alasävy)
Valotuksen korjaus Voidaan säätää –5...+5 EV:tä 1/3 tai 1/2 EV:n välein tiloissa P, S, A, M, SCENE ja pimeänäkö
Valotuksen haarukointi 3 kuvaa 1/3 tai 1/2 EV:n välein
Valotuksen lukitus Mitattu valotusarvo lukitaan painamalla AE-L/AF-L-painiketta
ISO-herkkyys 100–25 600, 1/3 EV:n välein. Automaattinen ISO-herkkyyden säätö käytettävissä
Aktiivinen D-Lighting Automaattinen, erittäin suuri, suuri, normaali, pieni tai pois
ADL-haarukointi 2 kuvaa
Automaattitarkennus Nikon Multi-CAM 4800DX -automaattitarkennusmoduuli, jossa TTL-vaiheentunnistus, 39 tarkennuspistettä (sisältää yhdeksän ristikkäistä tunnistinta) ja tarkennusapuvalo (toimintaetäisyys noin 0,5–3 m).
Herkkyysalue –1...+19 EV (ISO 100, 20 °C)
Tarkennustavat Kertatarkennus (AF-S), jatkuva tarkennus (AF-C), automaattinen tarkennusalueen valinta (AF-A), ennakoiva tarkennuksen seuranta aktivoituu automaattisesti kohteen tilan mukaan, käsitarkennus (MF): Elektronista etäisyysmittaria voidaan käyttää
Tarkennuspisteet 39, voidaan valita 39 tai 11 tarkennuspisteestä
Tarkennusaluetila Pistetarkennus, 9, 21 tai 39 pisteen dynaaminen tarkennus, kolmiulotteinen seuranta, automaattinen tarkennusalueen valinta
Tarkennuksen lukitus Tarkennus voidaan lukita painamalla laukaisin puoliväliin (kertatarkennus) tai painamalla AE-L/AF-L-painiketta
Yhdysrakenteinen salama Automaattinen, muotokuva, lapsi, lähikuva, yömuotokuva, juhlat/sisätila, lemmikkikuva, erittäin elävä, pop, kuvituskuva, lelukameratehoste: Automaattisesti esiin ponnahtava automaattisalama. P, S, A, M, ruoka: Painikkeella esiin nostettava
Ohjeluku Noin 12, käsisäätöisellä salamalla 12 (m, ISO 100, 20 °C)
Salaman ohjaus TTL: 2 016 kuvapisteen RGB-tunnistinta käyttävä i-TTL-salamaohjaus toimii yhdysrakenteisella salamalla; digitaaliselle järjestelmäkameralle tarkoitettua tasapainotettua i-TTL-täytesalamaa käytetään matriisimittauksen ja keskustapainotteisen mittauksen yhteydessä, digitaalisen järjestelmäkameran i-TTL-vakiosalamaa pistemittauksen yhteydessä
Salamatila Automaattinen, automaattisalama ja punasilmäisyyden vähennys, automaattinen täsmäys pitkiin suljinaikoihin, automaattinen täsmäys pitkiin suljinaikoihin ja punasilmäisyyden vähennys, täytesalama, punasilmäisyyden vähennys, täsmäys pitkiin suljinaikoihin, täsmäys pitkiin suljinaikoihin ja punasilmäisyyden vähennys, jälkiverho ja täsmäys pitkiin suljinaikoihin, jälkiverhon täsmäys, pois
Salaman korjaus –3...+1 EV:tä 1/3 tai 1/2 EV:n välein tiloissa P, S, A, M ja SCENE
Salaman valmiusilmaisin Valo syttyy, kun yhdysrakenteinen salama tai lisävarusteena saatava salamalaite on latautunut; valo vilkkuu, kun salama on välähtänyt täydellä teholla
Varusteluisti ISO 518 -salamakenkä, jossa on täsmäys- ja dataliittimet sekä turvalukitus
Nikonin luova valaistusjärjestelmä Kehittyneelle langattomalle valaistukselle on tuki käytettäessä SB-910-, SB-900-, SB-800-, SB-700- tai SB-500-salamalaitetta pääsalamalaitteena tai käytettäessä SU-800-ohjausyksikköä ohjaimena. Salaman väritietojen välitykselle on tuki käytettäessä mitä tahansa CLS-yhteensopivaa salamalaitetta.
Täsmäysliitäntä Täsmäysliitännän sovitin AS-15 (saatavana erikseen)
Valkotasapaino Automaattinen, hehkulamppu, loisteputkivalo (7 tyyppiä), suora auringonvalo, salama, pilvinen, varjo, esiasetus käsin, hienosäätö muissa kuin esiasetuksessa.
Valkotasapainon haarukointi 3 kuvaa 1 askelen välein
Reaaliaikanäkymä - Tarkennustavat Automaattitarkennus: kertatarkennus (AF-S), kokoaikainen automaattitarkennus (AF-F). Käsitarkennus (MF).
Reaaliaikanäkymä - Tarkennusaluetila Automaattinen kasvotarkennus, leveä alue, normaali alue ja kohteen seuranta
Reaaliaikanäkymä - Automaattitarkennus Kontrastin havaitseva automaattinen tarkennus missä tahansa kuvan kohdassa (kamera valitsee tarkennuspisteen automaattisesti, kun automaattinen kasvotarkennus tai kohteen seuranta on valittuna)
Reaaliaikanäkymä - Automaattinen kuvausohjelma Käytettävissä tiloissa automaattinen ja automaattinen (ei salamaa)
Valotuksen mittaus TTL-valotusmittaus ensisijaisen kuvakennon avulla
Mittaustapa Matriisi
Video - Kuvakoko (kuvapistettä) ja kuvataajuus 1 920 × 1 080, 60p (progressiivinen) / 50p / 30p / 25p / 24p, suuri/normaali. 1 280 x 720, 60p/50p, suuri/normaali. 640 x 424, 30p/25p, suuri/normaali. NTSC-videotilassa ovat käytettävissä kuvataajuudet 30p (todellinen kuvataajuus 29,97 kuvaa/s) ja 60p (todellinen kuvataajuus 59,94 kuvaa/s). 25p ja 50p ovat käytettävissä, kun videotilaksi on valittu PAL. Kun 24p on valittuna, todellinen kuvataajuus on 23,976 kuvaa/s.
Video - Tiedostomuoto MOV
Video - Videon pakkaus H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding
Video - Äänentallennusmuoto Lineaarinen PCM
Video - Äänentallennuslaite Yhdysrakenteinen tai ulkoinen stereomikrofoni, herkkyys on säädettävissä
Video - ISO-herkkyys 100–25 600
Näyttö 8,1 cm (lävistäjä). Kääntyvä TFT-nestekidekosketusnäyttö, jossa on 170 asteen katselukulma, noin 100-prosenttinen kuva-ala, kirkkauden säätö ja silmätunnistimeen perustuva päälle-/pois-kytkentä. Noin 1 037 000 pistettä (720 x 480 x 3 = 1 036 800 pistettä)
Toisto Täyskuva- ja pienoiskuvatoisto (4, 12 tai 80 kuvaa tai kalenteri) ja toiston zoomaus, elokuvan toisto, valokuvien tai elokuvien kuvaesitys, histogramminäyttö, valoalueet, kuvan tietojen ja sijaintitietojen näyttö, automaattinen kuvan kääntö, kuvan luokittelu ja kuvaselitys (enintään 36 merkkiä)
USB Hi-Speed USB, suositellaan liitäntää yhdysrakenteiseen USB-porttiin
HDMI-lähtö Tyypin C HDMI-liitin
Videolähtö NTSC, PAL
Äänitulo Pieninapainen stereoliitin (halkaisija 3,5 mm), tukee lisävarusteena saatavia ME-1-stereomikrofoneja
Lisälaiteliitäntä Langattomat kauko-ohjaimet: WR-1, WR-R10 (saatavana erikseen). Langalliset kauko-ohjaimet: MC-DC2 (saatavana erikseen). GPS-laitteet: GP-1/GP-1A (saatavana erikseen)
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -standardit IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -tiedonsiirtoprotokollat IEEE 802.11b: DSSS/CCK. IEEE 802.11g: OFDM
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -toimintataajuus 2 412–2 462 MHz (kanavat 1–11)
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -käyttöalue (esteetön näkyvyys) Noin 30 m (ilman häiriöitä, signaalin voimakkuus ja esteet voivat vaikuttaa kantamaan)
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -siirtonopeudet (todelliset mitatut arvot) 54 Mbit/s. Suurimmat teoreettiset tiedonsiirtonopeudet IEEE-standardin mukaisesti. Todelliset nopeudet voivat vaihdella.
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -suojaus Todennus: Avoin järjestelmä, WPA2-PSK. Salaus: AES
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -käyttöprotokollat Infrastruktuuri
Tuetut kielet Arabia, bengali, bulgaria, englanti, espanja, hindi, hollanti, indonesia, italia, japani, kiina (yksinkertaistettu ja perinteinen), korea, kreikka, marathi, norja, persia, portugali, brasilianportugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, suomi, tamili, tanska, telugu, thai, tšekki, turkki, ukraina, unkari, venäjä, vietnam
Akku Yksi litiumioniakku EN-EL14a
Verkkolaite Verkkolaite EH-5b; edellyttää virtaliitäntää EP-5A (saatavana erikseen)
Jalustakierre 1/4 tuumaa (ISO 1222)
Mitat (L x K x S) Noin 124 x 97 x 70 mm
Paino Noin 470 g akun ja muistikortin kanssa ilman rungon suojusta, noin 420 g (pelkkä kameran runko)
Käyttöympäristö - Lämpötila 0–40 °C
Käyttöympäristö - Kosteus enintään 85 % (ei tiivistymistä)
Vakiovarusteet Kuminen silmäsuppilo DK-25, rungon suojus BF-1B, litiumioniakku EN-EL14a (mukana liitinsuojus), akkulaturi MH-24 (pistokesovitin toimitetaan maissa tai alueilla, joissa sitä tarvitaan; muoto vaihtelee myyntimaittain), hihna AN-DC3, USB-kaapeli UC-E23, AV-kaapeli EG-CP16

 

  • Ellei toisin mainita, kaikki mittaukset on tehty CIPAn (Camera and Imaging Products Association) ohjeiden mukaisesti.
  • Kaikki arvot koskevat kameraa, jonka akku on ladattu täyteen.
  • Nikon varaa oikeuden muuttaa tässä esitettyjä teknisiä tietoja tai laitteistojen ja ohjelmistojen ominaisuuksia milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Nikon ei vastaa vahingoista, joita voi aiheutua näiden teknisten tietojen mahdollisesti sisältämistä virheistä.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.

Varaa tuote

CAPTCHA
Tällä kysymyksellä testataan, oletko ihminen ja estetään automatisoidun roskapostin lähettäminen.